Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 02, 2012 20:41 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

ewexoxo pisze:
alab108 pisze:Dziewczyny, a może Banki zainteresować, może sypną kasą jak ich umieścicie na plakacie i wręczycie podziękowania :)

jeżeli mogę coś podpowiedzieć... banki i firmy finansowe mają gdzieś schroniska, bo dla nich to żadna reklama (inna branża)
Może lepiej wysłać listy do producentów karmy, lokalnych wetów i sklepów zoo? Dla nich napis "sponsorem kociarni jest firma...." może stanowić reklamę.

Myślę że to dobry pomysł, ja bym porozsyłała do dużej ilości firm, najwyżej nie zareagują ale szansa jest.
Pomażę sobie ale co tam, jakby się zebrało dużo więcej niż potrzeba, to w planach jest zrobienie wszystkim kotom testów na białaczkę.
joanna3113

Post » Śro paź 03, 2012 12:33 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Namówiłam studio reklamy na druk ulotek i plakatów - jak poprawię, wstawię tu aktualny plakat.
Poza tym jeszcze sklep zoologiczny przy rondzie, na wpłatę (znamy się od lat, więc przy kawce miło mi się żebrało - nie wiem tylko, czy następnym razem na taką kawkę będę się mogła wprosić ;) )
Ale jak zanosiłam dziś plakaty do sklepów zoo o zbiórce karmy, to pomyślałam, że warto by pożebrać jeszcze w sklepie na Odrodzenia, na rogu. Tylko ja tak jakoś zawstydziłam się :oops: :oops: :oops:
Bo nie dość, że prosiłam o przyłączenie się do zbiórki karmy, dziś zaniosłam plakaty o tej zbiórce, to głupio mi było jeszcze prosić o kasę... chyba za dużo na raz...
Joanno, Wat, czy któraś z Was mogłaby w imieniu TOZu, podejść do nich? Oni do tej pory często pomagali. Oczywiście w zamian wstawimy ich logo na plakat, ulotki, stronę itd (niech tylko prześlą mailem na toz.szczytno@gmail.com), a jeśli nie mają logo, to wstawię nazwę sklepu (w sensie nazwisko właściciela).
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro paź 03, 2012 12:38 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Może pozwoliliby na wstawienie jakiejś puszki na zbiórkę :?:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro paź 03, 2012 12:55 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Może bylibyście zainteresowani zgłoszeniem swoich potrzeb w ramach tej akcji na FB : :arrow: viewtopic.php?f=1&t=146673
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 03, 2012 13:01 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Ja już rozmawiałam z Kasią z Psich Adopcji :ok:
21 września już wstawiała info :wink: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 03, 2012 13:53 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kussad, no właśnie tak sobie teraz pomyślałam, że może poprosić Kasię o włączenie się do akcji-zbiórki?
Ale nie wiem... teraz mi tak przez myśl przeszło...
Bo karma, słoma i koce to jedno, a ta konkretna zbiórka to co innego.

Porozmawiam z Nią wieczorem :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 03, 2012 14:04 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Zobaczymy jak zareaguje ale jeśli chodzi o tą zbiórkę do puszki wątpię. Widuję plakaty, różne udostępniane zapotrzebowania i propozycje od osób, które chcą coś oddać. Ciekawe jak zareagowałaby gdybyś o mnie wspomniała - tzn. imię i nazwisko - Polska jest bardzo mała :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 03, 2012 14:46 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 03, 2012 15:56 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Namówiłam studio reklamy na druk ulotek i plakatów - jak poprawię, wstawię tu aktualny plakat.
Poza tym jeszcze sklep zoologiczny przy rondzie, na wpłatę (znamy się od lat, więc przy kawce miło mi się żebrało - nie wiem tylko, czy następnym razem na taką kawkę będę się mogła wprosić ;) )
Ale jak zanosiłam dziś plakaty do sklepów zoo o zbiórce karmy, to pomyślałam, że warto by pożebrać jeszcze w sklepie na Odrodzenia, na rogu. Tylko ja tak jakoś zawstydziłam się :oops: :oops: :oops:
Bo nie dość, że prosiłam o przyłączenie się do zbiórki karmy, dziś zaniosłam plakaty o tej zbiórce, to głupio mi było jeszcze prosić o kasę... chyba za dużo na raz...
Joanno, Wat, czy któraś z Was mogłaby w imieniu TOZu, podejść do nich? Oni do tej pory często pomagali. Oczywiście w zamian wstawimy ich logo na plakat, ulotki, stronę itd (niech tylko prześlą mailem na toz.szczytno@gmail.com), a jeśli nie mają logo, to wstawię nazwę sklepu (w sensie nazwisko właściciela).

Nie ma problemu, mogę żebrać, czy chodzi o sklep na przeciwko apteki Lwowskiej.
joanna3113

Post » Śro paź 03, 2012 16:06 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

joanna3113 pisze:Nie ma problemu, mogę żebrać, czy chodzi o sklep na przeciwko apteki Lwowskiej.

Ten "duży", na rogu. Obok fotograficznego (chyba). Tuż przy przejściu na pasach. To chyba "po skosie" od Lwowskiej.

A jakie macie propozycje na "rozlokowanie" plakatów i ulotek?
Plakaty będą formatu A3 - 25szt, a ulotki A6, dwustronne - 2500szt. (oczywiście, jak je zrobię... po nocach chyba :roll: )
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 03, 2012 16:10 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:
joanna3113 pisze:Nie ma problemu, mogę żebrać, czy chodzi o sklep na przeciwko apteki Lwowskiej.

Ten "duży", na rogu. Obok fotograficznego (chyba). Tuż przy przejściu na pasach. To chyba "po skosie" od Lwowskiej.

A jakie macie propozycje na "rozlokowanie" plakatów i ulotek?
Plakaty będą formatu A3 - 25szt, a ulotki A6, dwustronne - 2500szt. (oczywiście, jak je zrobię... po nocach chyba :roll: )

Dobra to jutro idę żebrać.
Julia potrzebuję z pięćdziesiąt ulotek, pani Ania zna sporo osób mających kasę i chciała porozdawać, spróbowałabym wydrukować ale nie umiem :oops:
joanna3113

Post » Śro paź 03, 2012 16:19 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

To może poczekasz aż zrobię te dwustronne? Będzie ich 2500, wystarczy dla wszystkich :)
Jeśli zrobię je dziś (a postaram się bardzo), to jutro puszczę do druku i mam nadzieję, że w piątek ew. w poniedziałek już bym je miała. Chociaż... może lepiej poczekać do jutra i do rozmowy z panem ze sklepu, bo jakby się zgodził, chciałabym, żeby i o sklepie była wzmianka na ulotce (logo czy nazwisko, co będą woleli). Bo jak teraz pójdzie do druku te 2500, to już później nie dodrukujemy zmian. Zmiany będą wtedy tylko na stronach, facebook'ach itp.

Joanno, jeśli potrzebujesz na szybko tych ulotek, do własnego druku, to mogę Ci przygotować A6 jednostronne, coś jak plakat, tylko malutkie.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 03, 2012 16:31 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:To może poczekasz aż zrobię te dwustronne? Będzie ich 2500, wystarczy dla wszystkich :)
Jeśli zrobię je dziś (a postaram się bardzo), to jutro puszczę do druku i mam nadzieję, że w piątek ew. w poniedziałek już bym je miała. Chociaż... może lepiej poczekać do jutra i do rozmowy z panem ze sklepu, bo jakby się zgodził, chciałabym, żeby i o sklepie była wzmianka na ulotce (logo czy nazwisko, co będą woleli). Bo jak teraz pójdzie do druku te 2500, to już później nie dodrukujemy zmian. Zmiany będą wtedy tylko na stronach, facebook'ach itp.

Joanno, jeśli potrzebujesz na szybko tych ulotek, do własnego druku, to mogę Ci przygotować A6 jednostronne, coś jak plakat, tylko malutkie.

Na szybko nie musi być, pani Ania będzie w następnym tygodniu.
Julia czy w szkołach plakaty będą wisieć, ja mogę w następnym tygodniu porozmawiać z dyrektorami i poprosić o wywieszenie.
joanna3113

Post » Śro paź 03, 2012 16:35 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nie myślałam nad wywieszaniem plakatów wcześniej, bo nie wiedziałam, czy będą jakieś drukowane :oops:
Teraz wiem, że będzie 25szt dużych (A3). Nie wiem gdzie je rozwieszać, może właśnie Tobie je przekazać, jak już będą wydrukowane? Albo może wspólnie tu nad tym pomyślimy, gdzie je powiesić i podzielimy się do powieszenia?
25szt, to nie jest dużo, ale i Szczytno małe :wink: trzeba więc wybrać jakieś dobre miejsca.
Nawet nie wiem, czy mamy jakieś "tablice ogłoszeń". Koło poczty jest taki słup duży, tam można wkleić jeden.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro paź 03, 2012 16:39 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

A nie myślałyście o rozwieszaniu poza Szczytnem ?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

[poprzednia][następna]