SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 20:42 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Miałam jechać, ale utknęłam w Bielsku w korkach. Te małe to w jakim wieku? Tez takie maleńkie, jak te zabrane do kociej Chatki?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Wto paź 16, 2012 21:01 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Będzie ktoś jutro popołudniu w schronisku?

I jeszcze powiedzcie mi - czy ktoś tutaj zajmuje się bazarkiem i sprzedażą jakichś rzeczy na rzecz schroniska?

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Wto paź 16, 2012 21:15 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Jaaga pisze:Miałam jechać, ale utknęłam w Bielsku w korkach. Te małe to w jakim wieku? Tez takie maleńkie, jak te zabrane do kociej Chatki?

Kasia mówiłą że większe, zaraz wkleję zdjęcie koteczki z tego miotu bo było ich osiem i jedną wzięła dziewczyna z wolontariatu od piesków.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto paź 16, 2012 21:17 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Plotkara pisze:I jeszcze powiedzcie mi - czy ktoś tutaj zajmuje się bazarkiem i sprzedażą jakichś rzeczy na rzecz schroniska?

Justynko tu każdy robi co może :( bazarki bardzo się przydają, jak chcesz mogę zrobić Ci szkolenie na temat bazarków i możesz sama je robić :D

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 21:24 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Jaaga to jedno z 8 kociąt które dziś trafiło do schroniska i które zabrała wolontariuszka:

Obrazek

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 22:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Pozostałe muszą trafić też na DT albo przynajmniej do KCh bo inaczej chyba lepiej je uspać od razu :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto paź 16, 2012 22:29 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

terenia1 pisze:
Plotkara pisze:I jeszcze powiedzcie mi - czy ktoś tutaj zajmuje się bazarkiem i sprzedażą jakichś rzeczy na rzecz schroniska?

Justynko tu każdy robi co może :( bazarki bardzo się przydają, jak chcesz mogę zrobić Ci szkolenie na temat bazarków i możesz sama je robić :D

Nie wiem, czy dam radę : ) Póki co uzbierałam trochę rzeczy, które można sprzedać : )

Jutro przywiozę do schroniska rzeczy, które uzbierano w bibliotece. Nie wiem, czy jest wśród nich jakaś karma, jeśli jest to dostarczę ją dopiero w sobotę lub niedzielę, żeby od razu dać kotom. Lepiej, żeby nie leżała w schronisku. Jeszcze dostanie nóg.

Plotkara

Post » Wto paź 16, 2012 22:35 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Plotkara pisze:
terenia1 pisze:Nie wiem, czy dam radę : ) Póki co uzbierałam trochę rzeczy, które można sprzedać : )

Justynko dasz radę :D bazarki to prosta rzecz jak konstrukcja cepa :D jak nie spróbujesz to nei będziesz wiedziała czy dasz radę :)

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 22:37 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

terenia1 pisze:
Plotkara pisze:
terenia1 pisze:Nie wiem, czy dam radę : ) Póki co uzbierałam trochę rzeczy, które można sprzedać : )

Justynko dasz radę :D bazarki to prosta rzecz jak konstrukcja cepa :D jak nie spróbujesz to nei będziesz wiedziała czy dasz radę :)

Zobaczę jeszcze jak to dokładniej wygląda i dam znać : ) Kiepska jestem w takich rzeczach. Nawet allegro obsługuje mi kuzynka :ryk:

Plotkara

Post » Wto paź 16, 2012 23:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

PILNE!!!

Bardzo proszę o kontakt i zdjęcie, jeżeli trafi do schroniska ok 10-12 letnia kotka. Bura pręgowana, wysterylizowana. Zaginęła znajomym. W zeszłym roku znalazłam ja nie wiedząc o tym że to ich kotka z ropomaciczem. Została przez Nas wysterylizowana i wróciła na swoje stare śmiecie. Mija rok i znowu im zaginęła. Kotka wychodząca :roll: Okolice Stonghanga (Pogoń). Może ktoś był łaskaw ją oddelegować do schronu :wink:
MIKUŚ

Post » Śro paź 17, 2012 11:01 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Dorota Wojciechowska pisze:
MarKotek pisze:oooo super :) im nas wieej tym lepiej :)

wiec
-ja
-Plotkara
-Kasia
-Dorotka
-mir.ka

Rozmawiałam będzie miejsce na klatkę i będziemy mieć stoliczek (jeden z trzech)
Kotków nie ma co brać dużo, lepiej na tury.
Morze martyna twoje kociaki pierwsze , a później z Chatki przywieziemy.

Jest możliwość prezentacji materiałów z płytki CD.
Może macie jakieś filmiki lub zrobić pokaz zdjęć (slajdów) - kto ma umiejętności i możliwości przygotować coś takiego

P. Mirko my byśmy mogły jechac po 9-tej żeby zawieść klatkę i przygotować miejsce.

Może umówimy sie na jakieś tury bo ja do 18-tej nie będę mogła zostać.

no dorotko ja juz z nimi przyjade -mam nadzieje byc najpozniej ok.11
mam nadzieje ze uda mi sie dojechac na ta godzine
mysle ze zostane do konca :)
ktos robil filmiki z kociakami ze schronu
trzeba by znalesc autora zeby posłał i wrzucic na pendriva o ile z tego jest tam mozliwosc odtwozyc
napisze na watku chatkowym napewno ktos pomoze znalesc-wiem ze jeden byl daaawno robiony ale poprostu powalał na nogi :(

czy sa w chatce ulotki ? mogłby ktos zabrac ?
pochodzimy,poroznosimy :ok:

EDIT:mam jeden

http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro paź 17, 2012 12:41 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

czy ktos moze podejsc na legionów w sosnowcu ? podobno uwięziono małe kocięta w piwnicy

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro paź 17, 2012 12:52 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Filomen pisze:czy ktos moze podejsc na legionów w sosnowcu ? podobno uwięziono małe kocięta w piwnicy

Dokładnie tak, a matka poszła w długą. Mieliśmy tam dzisiaj posłać kogoś.
Tam są 2 kotki do wysterylizowania + te kocięta uwięzione w piwnicy oraz prawdopodobnie nowonarodzone kocięta drugiej kotki.
MIKUŚ

Post » Śro paź 17, 2012 14:09 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Basia to podejdziecie rozeznac sytuację ?

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro paź 17, 2012 17:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Dziś do schroniska przywiozłam rzeczy z biblioteki:
bardzo dużo materiałów na posłanka, trochę misek i trochę zabawek.
Były też jeszcze dwie paczki karmy dla kotów i psów, ale to przyniosę w niedzielę, bo wolałabym tam tego nie zostawiać.

Powiedzcie mi, jak z sobotą?

Co do ulotek to mam jeszcze trochę w domu, bo część dałam do dwóch bibliotek i jeszcze mi trochę zostało.

Plotkara

[poprzednia][następna]