Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Miałam jechać, ale utknęłam w Bielsku w korkach. Te małe to w jakim wieku? Tez takie maleńkie, jak te zabrane do kociej Chatki?
Plotkara pisze:I jeszcze powiedzcie mi - czy ktoś tutaj zajmuje się bazarkiem i sprzedażą jakichś rzeczy na rzecz schroniska?
terenia1 pisze:Plotkara pisze:I jeszcze powiedzcie mi - czy ktoś tutaj zajmuje się bazarkiem i sprzedażą jakichś rzeczy na rzecz schroniska?
Justynko tu każdy robi co możebazarki bardzo się przydają, jak chcesz mogę zrobić Ci szkolenie na temat bazarków i możesz sama je robić
Plotkara pisze:terenia1 pisze:Nie wiem, czy dam radę : ) Póki co uzbierałam trochę rzeczy, które można sprzedać : )
terenia1 pisze:Plotkara pisze:terenia1 pisze:Nie wiem, czy dam radę : ) Póki co uzbierałam trochę rzeczy, które można sprzedać : )
Justynko dasz radębazarki to prosta rzecz jak konstrukcja cepa
jak nie spróbujesz to nei będziesz wiedziała czy dasz radę
Dorota Wojciechowska pisze:MarKotek pisze:oooo superim nas wieej tym lepiej
wiec
-ja
-Plotkara
-Kasia
-Dorotka
-mir.ka
Rozmawiałam będzie miejsce na klatkę i będziemy mieć stoliczek (jeden z trzech)
Kotków nie ma co brać dużo, lepiej na tury.
Morze martyna twoje kociaki pierwsze , a później z Chatki przywieziemy.
Jest możliwość prezentacji materiałów z płytki CD.
Może macie jakieś filmiki lub zrobić pokaz zdjęć (slajdów) - kto ma umiejętności i możliwości przygotować coś takiego
P. Mirko my byśmy mogły jechac po 9-tej żeby zawieść klatkę i przygotować miejsce.
Może umówimy sie na jakieś tury bo ja do 18-tej nie będę mogła zostać.
Filomen pisze:czy ktos moze podejsc na legionów w sosnowcu ? podobno uwięziono małe kocięta w piwnicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 828 gości