Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 01, 2012 23:23 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

grzeszysz smarti, grzeszysz, od rzeczy opowiadasz i porządnego chłopinę gnębisz
trzeba Cię na kwarantannie zamknąć :|
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob gru 01, 2012 23:40 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

zamknąć powiadasz ..całkiem niegłupi pomysł :D

w winiarni na przykład :piwa:

a teraz życzę Ci kolorowych snów i idę się wtulić w Belkę :kotek: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob gru 01, 2012 23:47 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

nieeee
i nie na Br. bo już byś nigdy nie wyszła :piwa:

idę spać bo mnie strasznie oczy od kompa dziś bolą, ale jutro tu wrócę
i Tobie radzę to samo bo rano trzeba do trzody iść a Ty przecież wrażliwa jesteś :ryk: :ryk: :ryk:

dobrej nocy :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Nie gru 02, 2012 6:49 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Ale cudne kociaki!
Oczywiście, że optymalna miejscówka jest na stole, często coś tam już leży więc można się na tym czymś położyć, lampka przygrzewa, a jak pani z panem akurat siedzą przy stole to jesteśmy w centrum ich uwagi, a przecież o to chodzi w naszym kocim życiu :ok:
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Nie gru 02, 2012 21:27 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

wzięło mnie na wspomnienia :D

"szczęśliwy" Durianek
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon gru 03, 2012 8:22 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

JolaJ pisze:wzięło mnie na wspomnienia :D

"szczęśliwy" Durianek
ObrazekObrazek

wygląda jak szczerbaty i jednooki a on przecież taaaaki przeprzystojny jest :mrgreen: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon gru 03, 2012 15:33 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

nie macie dziewczyny pojęcia ile debili dzwoni o moją Tośkę i Filona których ogłoszenie wyszło wczoraj :strach: http://www.ogloszenia.twojafauna.pl/ano ... azowieckie
telefony od wczoraj bez przerwy i wszystkie równie debilne po to aby mieć MCO a potem zapewne pozbyć się Filona :roll:

przykład:
-dzwonię do pani aby zdążyć wziąc te kotki, bo ja zawsze marzyłam o takim kotku !
-o jakim kotku?
-no o takim jak ...te dwa kotki .

:twisted:

smarti

Post » Pon gru 03, 2012 16:35 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Adopcje zawsze podnoszą ciśnienie, ale takie to są wyjątkowo "wysokiego ryzyka" :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon gru 03, 2012 17:15 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

To jest niezwykłe zjawisko. Gdy rasowy lub w typie szuka domu, to nagle są dziesiątki zapalonych kociarzy a kiedy zwykła bida szuka pomocy to okazuje się, że zakocenie w naszym kraju wynosi 100% :roll:
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.

Botwinka

Od: Pt lis 02, 2007 2:26

Post » Pon gru 03, 2012 17:28 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

smarti pisze:nie macie dziewczyny pojęcia ile debili dzwoni o moją Tośkę i Filona których ogłoszenie wyszło wczoraj :strach: http://www.ogloszenia.twojafauna.pl/ano ... azowieckie
telefony od wczoraj bez przerwy i wszystkie równie debilne po to aby mieć MCO a potem zapewne pozbyć się Filona :roll:

przykład:
-dzwonię do pani aby zdążyć wziąc te kotki, bo ja zawsze marzyłam o takim kotku !
-o jakim kotku?
-no o takim jak ...te dwa kotki .

:twisted:

Ogłoszenie wyszło w piątek, a możliwe, że do Ciebie Iwona zaczęli dzwonić wczoraj, jak ja po kilkunastu debilnych rozmowach byłam bliska wyrzucenia telefonu do kibla i nie miałam siły odbierać :roll:

Jola podsyłam Ci na pw nową treść ogłoszenia Tosi i Filona - bardziej obostrzoną, bo inaczej my się z Iwoną pochorujemy ;) Dosyłam też Bogdanka zedytowanego o karmę.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 06, 2012 8:59 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

odkąd ogłoszenie Tosi zostało mocno zedytowane, odtąd ani jednego telefonu :roll:

po co komu MCO którego nie da się rozmnożyć, którym przed wiochą nie da się pochwalić, którym na dodatek trzeba się opiekowac...w dodatku z jakimś drugim i to na dodatek czarnym...

po takiego kota zadzwoni tylko Ktoś dla kogo Tosia i Filon będą ukochanym przyjaciółmi a nie szpanerskimi gadżetami i na taki telefon właśnie czekamy :ok: :kotek: :kotek: :ok:

jestem oczywiście w kontakcie z Domkami i tak np.

Katastrofka/Kali ze szczytnieńskiej szarańczy-siostrzyczka mojego Charliego, żyje sobie bardzo szczęśliwie z Ramzesem :
Obrazek

Boniunio w DS-ie wypasiony i błyszczący jak rzadko który ! -wielbiciel tuńczyka w puszkach :D :
Obrazek

Psotka i Rudzik ( niechcący filmik zamiast fotki ) , jak się okazało córeczka Państwa jest w trakcie leczenia bo okazała się alergiczką :
Obrazek .... http://img521.imageshack.us/img521/7040 ... itirek.mp4

Buri-oblubienica Titosia :D :
Obrazek

wczoraj też rozmawiałam z Domkiem Rudolfa i Pindzi/Feli - są przeszczęśliwi, Fela się ośmieliła, już się tuli i zawsze pierwsza jest do miski , ale Duża dba o linię kotków bo wie jakie to ważne :D (oprócz tego Duża jest uczulona , na szczęście lekko- odczula się i leczy-twierdzi że nie jest to dla Niej zbyt dokuczliwe )
Państwo zastanawiali sie nad trzecim kotkiem ale przekonałam ich że nie ma co rozwalać tego co jest między Rudim i Felą :1luvu:

Nad trzecim kotkiem zastanawia się też Duży Devi/Malwinki i Żabika..
Alareipan udaje się "spacjalnie" do Hamburga aby Dużemu wybić to drewnianym młotkiem z głowy :mrgreen: :lol:

Duża Mućki/Buby również dzwoniła-jest bardzo zadowolona ze swojej parki-Buba z Kubą (duuużym białym kocurkiem) są w sobie zakochani i są parą idealną :D
Ostatnio edytowano Czw gru 06, 2012 9:39 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Czw gru 06, 2012 9:34 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

a gdzie można przeczytać to nowe ogłoszenie Tosi, jestem go bardzo ciekawa...tak, tak wiem - to I stopień do piekła :oops:
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Czw gru 06, 2012 9:43 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

proszę bardzo :D http://www.przygarnijzwierzaka.pl/oglos ... 54448.html

i na Mikołajki dla Bumisia :D
zdjęcia naszej słodkiej Misi dwaniej znanej jako Cavalli :
Obrazek..Obrazek

i fotki Misiuni małej i z mamusią Carlą (jest tam też Isia Kommy :D )

Obrazek..Obrazek..Obrazek

Misia Isia i Pysia :D
Obrazek...Obrazek

smarti

Post » Czw gru 06, 2012 9:58 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

smarti pisze:
Katastrofka/Kali ze szczytnieńskiej szarańczy-siostrzyczka mojego Charliego, żyje sobie bardzo szczęśliwie z Ramzesem :
Obrazek

:D

a to http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater
Mała Czarna :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw gru 06, 2012 10:14 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

czyli kolejna siostrzyczka Charlisia-widze że tak samo błyszcząca jak on :D :1luvu:

smarti

[poprzednia][następna]