odkąd ogłoszenie Tosi zostało mocno zedytowane, odtąd ani jednego telefonu
po co komu MCO którego nie da się rozmnożyć, którym przed wiochą nie da się pochwalić, którym na dodatek trzeba się opiekowac...w dodatku z jakimś drugim i to na dodatek czarnym...
po takiego kota zadzwoni tylko Ktoś dla kogo Tosia i Filon będą ukochanym przyjaciółmi a nie szpanerskimi gadżetami i na taki telefon właśnie czekamy

jestem oczywiście w kontakcie z Domkami i tak np.
Katastrofka/Kali ze szczytnieńskiej szarańczy-siostrzyczka mojego Charliego, żyje sobie bardzo szczęśliwie z Ramzesem :

Boniunio w DS-ie wypasiony i błyszczący jak rzadko który ! -wielbiciel tuńczyka w puszkach

:

Psotka i Rudzik ( niechcący filmik zamiast fotki ) , jak się okazało córeczka Państwa jest w trakcie leczenia bo okazała się alergiczką :

....
http://img521.imageshack.us/img521/7040 ... itirek.mp4Buri-oblubienica Titosia

:

wczoraj też rozmawiałam z Domkiem Rudolfa i Pindzi/Feli - są przeszczęśliwi, Fela się ośmieliła, już się tuli i zawsze pierwsza jest do miski , ale Duża dba o linię kotków bo wie jakie to ważne

(oprócz tego Duża jest uczulona , na szczęście lekko- odczula się i leczy-twierdzi że nie jest to dla Niej zbyt dokuczliwe )
Państwo zastanawiali sie nad trzecim kotkiem ale przekonałam ich że nie ma co rozwalać tego co jest między Rudim i Felą
Nad trzecim kotkiem zastanawia się też Duży Devi/Malwinki i Żabika..
Alareipan udaje się "spacjalnie" do Hamburga aby Dużemu wybić to drewnianym młotkiem z głowy
Duża Mućki/Buby również dzwoniła-jest bardzo zadowolona ze swojej parki-Buba z Kubą (duuużym białym kocurkiem) są w sobie zakochani i są parą idealną