Asia_Siunia pisze:Po rozmowie z bossem przeszłam przyspieszony kurs objęcia stanowiska- od poniedziałku śmigam w nowym biurze
![]()
Gratulacje.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:Po rozmowie z bossem przeszłam przyspieszony kurs objęcia stanowiska- od poniedziałku śmigam w nowym biurze
![]()
solangelica pisze:najszczesliwsza pisze:Nie wiem komu to zawdzięczam, bo raczej nie sobie. Ale jestem w czarnym G. jak Golfie. Mąż przyjechał. Wściekły jakby. Mówi, że miau czytał. Cud, że jeszcze żyję. Bo jakbym była nim, to bym swoją żonę zatłukła (już dawno).
Niech zyje MIAU! Tż mial albo nosa albo bardzo dobrze Cie zna ze wie ze napiszesz na forum
choc nie rozumiem do konca - nie moglas napisac do TZa od razu zeby po Ciebie przyjechal gdzies, od razu?
Papier w zabce to nieporozumienie. Tez kiedys tam kupilam. Wiecej tego nie zrobie.
![]()
najszczesliwsza pisze:solangelica pisze:najszczesliwsza pisze:Nie wiem komu to zawdzięczam, bo raczej nie sobie. Ale jestem w czarnym G. jak Golfie. Mąż przyjechał. Wściekły jakby. Mówi, że miau czytał. Cud, że jeszcze żyję. Bo jakbym była nim, to bym swoją żonę zatłukła (już dawno).
Niech zyje MIAU! Tż mial albo nosa albo bardzo dobrze Cie zna ze wie ze napiszesz na forum
choc nie rozumiem do konca - nie moglas napisac do TZa od razu zeby po Ciebie przyjechal gdzies, od razu?
Papier w zabce to nieporozumienie. Tez kiedys tam kupilam. Wiecej tego nie zrobie.
Ktoś mądry sugerował delikatnie, że mieliśmy/mamy drobne problemy z komunikacją. A ja się bałam... Bo on nie chciał, bym jechała ja, powinna jechać koleżanka, która tam te indeksy wyjechała.
Papier w Żabce to konieczność, jak ci 5 latek niespełna dostanie mówiąc w prost sraczki...
AYO pisze:Głosowanie czerwiec 2012
1.Koty Pani Marii
1
2.Koty Martki
2
GłosowałyAsia_Siunia, milu, Mulesia,
Mulesia pisze:AYO pisze:Głosowanie czerwiec 2012
1.Koty Pani Marii
1
2.Koty Martki
2
GłosowałyAsia_Siunia, milu, Mulesia,
Dziewczyny.
Nikt nie głosuje?![]()
Do roboty
najszczesliwsza pisze:Jestem.
Tylko z telefonu, bo neta w domu dosłownie szlag jasny trafil.
Mój głos na Martke!
Monikaa pisze: I mam to udostępnione w osi czasu na fb :
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 107 gości