Oberhexe pisze:Osobiście powiem, ze nie za bardzo mozna zmienaić zasady głosowania w trakcie.
Sugestie dotyczące glosowania zgłaszane były przed rozpoczęciem głosowania.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Osobiście powiem, ze nie za bardzo mozna zmienaić zasady głosowania w trakcie.
Janka pisze:Uważam poprostu, że tak byłoby sprawiedliwie i chyba forma forum upoważnia mnie do wyrażenia swojej opinii. Prawda?
Janka pisze:Ale widzę, że Cię tym, Wojtku, uraziłam
Janka pisze:Chciałabym tylko poznać Twoje, Wojtku, zdanie dlaczego jedna zakupiona koszulka nie może = jeden oddany głos. Dlaczego nie. I tylko tyle.
No wiesz, kazdy kupil na miare swoich mozliwosci. To nie jest taki zwykly zakup bo przeciez czesc pieniedzy idzie na kotki. Jezeli kogos stac na to zeby poprzez taki zakup dac wiecej pieniedzy na kotki to powinien miec proporcjonalnie wiekszy wplyw na to gdzie te pieniazki pojda. Tak uwazam. Jakby mnie bylo stac to kupilbym nie 2 a 102 koszulki. I co? Tez mialbym prawo tylko do jednego glosu?Magdalena pisze:Wydaje mi się, że powinno być: jedna osoba która nabyła koszulkę(koszulki)=1 głos.
To znaczy, że jeśli jednym przelewem poszły pieniądze dwóch osób to powinno to być uwzględnione (moim zdaniem ).
Ale jeśli jedna osoba kupiła dla siebie (lub na prezenty) kilka koszulek-to 1 głos.
Koszulki to nie akcje. Czy Waszym zdaniem jesli kogoś stać na kupienie większej ilości koszulek to powinien mieć więcej głosów?
Kubusiowy pisze:Najwazniejsze zeby Wojtek sie nie obrazil i doprowadzil glosowanie do konca
O kurde! Zmieniles tabelke a ja nie zauwazylemWojtek pisze:Janka pisze:Uważam poprostu, że tak byłoby sprawiedliwie i chyba forma forum upoważnia mnie do wyrażenia swojej opinii. Prawda?
A czy ktoś powiedział, że nieprawda?Janka pisze:Ale widzę, że Cię tym, Wojtku, uraziłam
Nie uraziłaś.
Po prostu mam dość sprawy, która ciągnie się już dwa miesiące.Janka pisze:Chciałabym tylko poznać Twoje, Wojtku, zdanie dlaczego jedna zakupiona koszulka nie może = jeden oddany głos. Dlaczego nie. I tylko tyle.
Może.
Oddając głosowanie komuś innemu nie wywierałbym na tę osobe jakiej kolwiek presjii co do sposobu prowadzenia głosowania.
Proszę:
http://www.koty.pl/hera/for/glosowanie.htm
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 84 gości