Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:Tyle wysiłku...biedna Szarusia
Bardzo potrzebny nowy DT dla Drapka.
issey32 pisze:Dziewczyny, wiem, że cała obecna sytuacja jest przeraźliwie smutna i skomplikowana dla nauscicaa, Tereski i wszystkich trzymających kciuki, ale może nausicaa zgodziłaby się zostać TDT dla Freda, dopóki nie znajdzie się inne rozwiązanie. Zdaję sobie sprawę z tego, co przeszła nausicaa i bardzo jej współczuję, ale skoro Freda trzeba zabrać z dotychczasowego miejsca...
Nausicaa, wybacz mój pomysł![]()
Bardzo, bardzo przepraszam za niestosowność takiej propozycji w takim momencie. Jestem zła, że nie mogę pomóc inaczej...
Randa pisze:Smutna wiadomość...
Bardzo dziękujemy naussica za opiekę nad Szarusią.
Napisałam do Tajemniczego Wujka Z. w sprawie łapanki Freda, mamy jeszcze rozmawiać, ale na wstępie pyta z kim sie bezposrednio kontaktować w sprawie łapanki, i nie wiem jak to rozegrać, bo DT Drapka i Freda nie zawsze jest w kontakcie i chyba wolałabym, żeby był to ktoś inny, z drugiej strony osoba na miejscu byłaby najlepsza...
tu cytuję m.in. co napisał ,,...Poza tym potrzebuję więcej informacji o kocie, miejscu, gdzie jest widywany itp. Czy Ty jesteś osobą bezpośrednio odpowiedzialną za poszukiwania kota? Z kim mamy się kontaktować w sprawie ewentualnych łapanek?"
issey32 pisze:Ok, nausicaa, byłaś bardzo pomocna, dziękuję. I jeszcze raz przepraszam.
Czy są jakieś aktualne zdjęcia Drapka. Bo trzeba zrobić mu ogłoszenia na portalach. Ostatnio robiłam ogłoszenia dla kotów pilnie potrzebujących domów stałych ze względu na chorobę opiekuna. W ciągu tygodnia dwa z trzech kotów znalazły domy. Ogłoszenia były dane na Warszawę. Na dwóch najbardziej chodliwych portalach były wykupione wyróżnienia. Koty miały bardzo ładne zdjęcia. Co wy na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 460 gości