Dramatyczny apel z serwisu Gumtree:
poszukuje trzech przyjaciół które podczas mojej nieobecność w domu moja matka gdzieś usunęła i nie jestem w stanie ich odnaleźć
dzieci tęsknią za nimi
nie mogę spać nie wiem co się z nimi dzieje
wszystkie koty są zaczipowane
były wykarmione prze zemnie i moje dzieci butelka są wysterylizowane i wykastrowane
dwa koty i jedna kotka
czarno biały kot to łatek, czarna kotka z niewielką plamką pod broda i biała łatką na brzuchy to sziba, a cały czarny to gargamel
łatek i sziba to rodzeństwo a gargamel jest najstarszy ma prawie 5 lat pozostałe są młodsze nie znacznie ale jednak ich mama została brutalnie zabita i maluchy bez pomocy nie miały by szans na przeżycie
Po przygarnięciu miałam im poszukać domu, ale niestety tak się przyzwyczaiłam do ich obecności w domu że nie miałam serca ich oddać
łatek to bardzo ufny i milusiński kot pakuje się dosłownie do wszystkich na kolana i czy to obcy czy domownik jemu to nie sprawia różnicy
sziba to kotka typowo nocna spała tylko z moją córka i wiecznie jej na szyi i to było jej ulubione miejsce do spania i nigdzie więcej
gargamel jest kotem dość nie ufnym do obcych i potrafi być agresywny do nieznajomych ale mimo wszystko to jedyny kot który ma to coś czego nie mają inne to po prostu mój kot na każde moje zawołanie przychodził i na niczyje więcej zawsze meldował mi sie na kolana i to było jego ulubione miejsce
najsmutniejsze jest w tym wszystkim to że te stworzenia mogą teraz cierpieć i być potwornie zagubione i fakt że w domu ja i moje dzieci traktowaliśmy ich jak członków rodziny w przeciwieństwie do mojej matki niestety
proszę o pomoc z wyrazami szacunku Agnieszka Gasik
kontakt:604 825 307
link do ogłoszenia ze zdjęciem kotów:
http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-z ... -606889431Może ktoś jest w stanie pomóc Pani Agnieszce?
"Kot jest jedynym stworzeniem, któremu udało się udomowić człowieka." (Marcel Mauss)