KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2013 21:24 Re: bezSzans-kotyP.FranciszkiwDOMACHjeszczeTylkoPingwin szuk

Może w ramach zaklinania rzeczywistości zmienimy tytuł?... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto sty 08, 2013 21:34 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

zmienione :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sty 16, 2013 15:12 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

czy Pingwinka można już ściągać z ogłoszeń? bo się za porządki wzięłam ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro sty 16, 2013 15:35 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Tak :-) ale kciukamy nadal :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 21, 2013 19:16 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Bałam się otworzyć ten email... Można już płakać...

płakać ze szcżęścia!!! tak jak ja teraz płaczę...

"Dobry wieczór !

Kotek ZNIKOTEK jest prawie całkiem zasymilowany. Wczoraj wieczorem po raz pierwszy przyszedł sam do łózka i spał z nami cała noc. W ciągu dnia jeszcze trochę się boi ruchu ale do żony do łózka przychodzi. Je i załatwia się gdy już jest "cisza nocna" wtedy też zwiedza mieszkanie.

Jeszcze trochę i będzie jak inne nasze koty.

Załączam zdjęcie na dowód.

Pozdrawiam"

Obrazek

Moja odpowiedź:
"Jesteście Państwo jego wybawicielami i czarodziejami! Ten kot od kilku lat był zastraszony i stłamszony obecnością innych zwierząt... Bardzo Wam dziękuję za determinację i serce! Jestem wzruszona do łez... Serdecznie pozdrawiam! Halina"
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 21, 2013 19:27 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Ale cudne wiadomości. Każdemu trzeba dać szansę, Znikotkowi też :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 21, 2013 20:24 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Cudowna wiadomość :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Znikotek- jaki zadowolony :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wspaniali ludzie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon sty 21, 2013 20:35 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Mam oczy spocone cały czas, zupełnie się rozkleiłam, noooo....
Takie wieści dodają skrzydeł i nadają sens naszym działaniom!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon sty 21, 2013 20:52 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Super :piwa: :ok: :1luvu: :dance: :dance2:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 03, 2013 1:15 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Maciusia ma białaczkę z silna anemią, reszta wyników jest w dość dobra.Od tygodnia była na kroplówkach bo zaczęła tracić apetyt i utykać na łapkę. Od piątku jestem zdołowana bo test na Felv+ Szukam dla niej interferonu ludzkiego. Mój wet rozłożył ręce i nie widział dla niej leczenia (nie miał jeszcze takich przypadków) Mój upór go zmobilizował i powiedział że zrobi wszystko co potrafi i wie żeby jej pomóc. Ale już mamy trudności - apteka z którą wspólpracuje nie ma interferonu lub pochodnego.Weszłam na wątek dla białaczków z pytaniami. Może ktoś tutaj coś też podpowie co do zdobycia interferonu ludzkiego.

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Nie lut 03, 2013 7:51 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Pingwinek :ok: :piwa: :1luvu:

Maciusia...ojej :(
wielkie kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 03, 2013 9:07 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

O interferonie do poczytania:
viewtopic.php?f=1&t=71616&start=0
Znalazłam info, że jest na Białobrzeskiej w Warszawie. Może mogliby wysłać?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie lut 03, 2013 16:49 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Dzięki za informacje . Będę dzwonić. Wiem że mogę nie wygrać ale nie będę patrzyła jak Maciusia gaśnie muszę walczyć o nią.

boni 4

Post » Pon lut 04, 2013 8:27 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Bardzo Ci współczuję. Też mnie ścięło jak okazało się, że Malutki ma białaczkę :( . Mam nadzieję, że będziesz się nią jeszcze cieszyć :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lut 04, 2013 10:02 Re: bezSzans-wszystkie koty P.FranciszkiwDOMACH:)Pingwinek t

Alienor przeczytałam Twój wątek . I tak mi się nasunęło czy reszta kotów p Franciszki nie powinna mieć
ponownie testów na Felv. Moje koty były zdrowe więc Maciusia nie mogła się zarazić a na dwór wychodziła pod moją kontrolą jak zresztą reszta towarzystwa. Zrobiłam błąd ze nie zrobiłam jej testu po trzech miesiacach od tego pierwszego. Ale ta moja niewiedza wynika z tego ze nie miałam styczności z białaczką i dopiero teraz czytam wszystko co możliwe i mam ogromny zamęt w głowie bo niektóre informacje sie wykluczają. Na pewno wiem ze w ciągu tygodnie przetestuję wszystkie moje koty zeby mieć pełną świadomość na co mam się przygotowac. Mam dla Maciusi obiecany Roferon A,( z forum Miau), zamowione z Royala preparaty dla rekonwalescentów i Spiruline. Będziemy walczyć.

boni 4

[poprzednia][następna]