Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 08, 2011 19:32 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Marea pisze:Zadzwon na Piastowska 58 5583873 powiedz ze jestes z Pomorskiego ...., ze Marzena Cie przekierowala, ze wyadoptowalas kotki Panu i szukasz tanszych zabiegow i czy zrobia Ci kastracje za 80 i sterylke za 150...takie koszta bylyby ok dla Tego chlopaka / Pana? powinni sie zgodzic, normalnie duzo wiecej biora, a tez nie moge wymuszac na nich by koty domowe "robili" w cenach tych bezdomnych, bo dla bezdomnych w razie gdyby ktos potrzebowal mam cene ustalona na 100-kotka i 50-kocur, z mojego polecenia trzeba to zalatwiac

Czernielewski mysle zrobilby w podobnej cenie, ale raz ze czesto ma oblozenie duze, dwa Piastowska, ktora jest na pograniczu Oliwy/Przymorza jest chyba lepsza lokalizacja

Taka cena jak najbardziej. Dzieki! Zaraz zadzwonie.
To jest moj dobry kumpel. Wzial ode mnie kotke, ktora ktos podrzucil moim rodzicom na podworko, a potem przygarnal z domu tymczasowego kocurka, zeby kicia miala towarzystwo. No i odkryl w sobie wielkie poklady milosci do futrzakow :)
"Niech no on tylko wróci,
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
że tak z kotem nie można.
Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach". W. Szymborska

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130647

anula790820

Od: Sob lut 19, 2011 21:49

Post » Czw gru 08, 2011 19:47 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

anula790820 pisze:
Marea pisze:Zadzwon na Piastowska 58 5583873 powiedz ze jestes z Pomorskiego ...., ze Marzena Cie przekierowala, ze wyadoptowalas kotki Panu i szukasz tanszych zabiegow i czy zrobia Ci kastracje za 80 i sterylke za 150...takie koszta bylyby ok dla Tego chlopaka / Pana? powinni sie zgodzic, normalnie duzo wiecej biora, a tez nie moge wymuszac na nich by koty domowe "robili" w cenach tych bezdomnych, bo dla bezdomnych w razie gdyby ktos potrzebowal mam cene ustalona na 100-kotka i 50-kocur, z mojego polecenia trzeba to zalatwiac

Czernielewski mysle zrobilby w podobnej cenie, ale raz ze czesto ma oblozenie duze, dwa Piastowska, ktora jest na pograniczu Oliwy/Przymorza jest chyba lepsza lokalizacja

Taka cena jak najbardziej. Dzieki! Zaraz zadzwonie.
To jest moj dobry kumpel. Wzial ode mnie kotke, ktora ktos podrzucil moim rodzicom na podworko, a potem przygarnal z domu tymczasowego kocurka, zeby kicia miala towarzystwo. No i odkryl w sobie wielkie poklady milosci do futrzakow :)

No i kurde... albo mam slaby dar przekonywania, albo juz nie wiem...
Pan mi powiedzial, ze wiecej niz 10% od ceny cennikowej nie spusci.
Kotka 250 8O
Kocur 140 8O
-10%
to jak w morde strzelil 350 zl :?

Ja w Wejherowie place za kocura 80 zl, za kotke 150, ale nawet przy takich cenach koledze nie oplaca sie z Gdanska przyjezdzac, na to samo wyjdzie... Echh...
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
pomalutku,

anula790820

Post » Czw gru 08, 2011 19:55 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

na elbląskiej (amicis) w zeszłym roku za kotkę (bez żadnych zniżek) wzięli ode mnie 150zł, tak przynajmniej zapamiętałem ;) jutro jak zdążę zajść do się spytam ile normalnie kosztuje u weta u mnie na osiedlu.

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Czw gru 08, 2011 19:58 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

ssb pisze:na elbląskiej (amicis) w zeszłym roku za kotkę (bez żadnych zniżek) wzięli ode mnie 150zł, tak przynajmniej zapamiętałem ;) jutro jak zdążę zajść do się spytam ile normalnie kosztuje u weta u mnie na osiedlu.

dzieki serdeczne! zarowno dla mnie, jak i dla kumpla kazdy grosz sie liczy. zwlasza dla mnie, bo ja mase kasy na koty wydaje z prywanych srodkow
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
pomalutku,

anula790820

Post » Czw gru 08, 2011 19:59 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

ssb pisze:na elbląskiej (amicis) w zeszłym roku za kotkę (bez żadnych zniżek) wzięli ode mnie 150zł, tak przynajmniej zapamiętałem ;) jutro jak zdążę zajść do się spytam ile normalnie kosztuje u weta u mnie na osiedlu.

doktor Kasprzyk jak sie z nim pogada zrobi po cenie fundacyjnej 130zł kotka kocur 80zł
płatne gotówka lub przelewem przed zabiegiem, ul Jaskółcza Gdynia Pustki Cisowskie
jak bym miala pomóc to jako koordynator fundacyjny lecznicy jestem w stanie, prosze o info na priw
pozdrawiam
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Czw gru 08, 2011 20:01 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

@anula, zawsze możecie zadzwonić do Amicis i się spytać o ceny... pamiętam że mieli tanio a gabinet jest porządny.

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Czw gru 08, 2011 20:13 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Na Legionów w Gdyni Redłowie 'Dr Vet' do końca roku trwa przedłużona akcja marcowa - dla każdego, bez łaski kotka 100zł, kocur 60zł.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Czw gru 08, 2011 20:22 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

mpacz78 pisze:Na Legionów w Gdyni Redłowie 'Dr Vet' do końca roku trwa przedłużona akcja marcowa - dla każdego, bez łaski kotka 100zł, kocur 60zł.

to bardzo dobre ceny!
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Czw gru 08, 2011 20:33 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

maria_kania pisze:
mpacz78 pisze:Na Legionów w Gdyni Redłowie 'Dr Vet' do końca roku trwa przedłużona akcja marcowa - dla każdego, bez łaski kotka 100zł, kocur 60zł.

to bardzo dobre ceny!

Tak, obowiązują do końca grudnia. Nie wiem czy od stycznia 2012 one też będą obowiązywały dla wszystkich, dla PKDT będą.

Ja dopiero sprawdzam ten gabinet, na pocz. listopada sterylizowałam tam kotkę tymczaskę, nie podobało mi się, że miała bardzo duży i długo utrzymujący się odczyn od szwu (spuchnięcie i stwardnienie takie pod skórą), w sumie kocica świetnie się ma i wszystko znisła dobrze, ale goiło się przez ten odczyn dość długo, być może to kwestia nici jakich uzywają, może kwestia indywidualna kotki, u Łukuciów tylko bardzo nieliczne kotki miały taki odczyn, a w dr vet sama wetka mi powiedziała, że u nich większość.
Na razie testuję na tymczasach, a dziczki wożę do tych od lat sprawdzonych.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Czw gru 08, 2011 21:23 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Mrata pisze:Klatka już u Echtom :)

Dziękuję :)

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Czw gru 08, 2011 22:42 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Gdynia Dąbrowa weterynarz Włodzimierz Złoch:
kocur 80 zł
kotka 100 zł

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

Post » Pt gru 09, 2011 0:05 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Jakbym miała wybierać to sterylizowałabym i kastrowała u Kasprzyka, nigdy nic sie nie działo, ostatnio robił mi kocura z wnętrostwem, wyszło rewelacyjnie. Koty wracają do siebie już na następny dzień, godziny do ustalenia, nie trzeba umawiać się z długim wyprzedzeniem a ceny bardzo dobre. Moje koty kroję u Kasprzyka :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt gru 09, 2011 8:17 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Marlon pisze:Jakbym miała wybierać to sterylizowałabym i kastrowała u Kasprzyka, nigdy nic sie nie działo, ostatnio robił mi kocura z wnętrostwem, wyszło rewelacyjnie. Koty wracają do siebie już na następny dzień, godziny do ustalenia, nie trzeba umawiać się z długim wyprzedzeniem a ceny bardzo dobre. Moje koty kroję u Kasprzyka :)

Bardzo, bardzo Wszystkim dziekuje za odpowiedzi! Sa bardzo pomocne. :ok:
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
pomalutku,

anula790820

Post » Pt gru 09, 2011 23:25 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Ale Ci Monika Natalia reklame zrobiła :)

"Dear friends, I would like to share with you this link for PKDT which is a CAT WELFARE NON-PROFIT ORGANISATION and a part of an internationally recognised ANIMAL WELFARE ORGANISATION-'VIVA'. PKDT rescues stray cats, of which the number is alarmingly growing in my country. PKDT treats homeless cats and deals with their adoption. We are now in great need of funds so that we can carry on with our work for the cause of ALL THOSE HELPLESS ONES that need us so much!!! Please, do your little bit to help and donate today. Your contribution will enable us to save more cats in Poland.

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-'VIVA'.

Ul. Kawęczyńska 16/42 a

03-772 Warszawa

81 1370 1109 0000 1706 4838 7309

PKDT-DT MPacz"

aby ludzie wpłacali więcej niż 50 zł bo opłata za operacje zagraniczne tyle kosztuje, nawet jak ktoś wpłaci nam 3 $ to i tak my płacimy za to 50 zł! Czy przypadkiem nie poplyniemy na tym?
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Post » Sob gru 10, 2011 0:15 Re: Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 10.

Gosia R. ma informacje na temat paypala Czarka (nie moge znaleźć tego maila a szykuje sie do wyjazdu), na Jego maila mogą wpływać kwoty z zagranicy beż żadnych opłat. Gosia podaj Monice, Monika zadzwon do Gosi jak tu nie odpowie :) Jutro mam wykłady o kotach :ryk: Będę w niedziele późnym wieczorem :) Do usłyszenia!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

[poprzednia][następna]