Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:SIĘ WYPOWIEDZIAŁAM
Marzenia11 pisze:Nie no spoko, Asia nie będzie miała przechlapane bo niby z jakiego powodu? Nie sądzę, aby im dała Filipa, no chyba że z powodu upału![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:Marzenia11 pisze:Nie no spoko, Asia nie będzie miała przechlapane bo niby z jakiego powodu? Nie sądzę, aby im dała Filipa, no chyba że z powodu upału![]()
![]()
to jeszcze zajrzyj na ten tajemniczy nowy watek co podlinkowałam,moze jestem przewrazliwiona,ale cos mi "podobnie"brzmi,aczkolwiek inaczej...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Asia mleko w taki upal to chyba nie dobry pomysl,ja bym dawała tez Hydration RC to bdb spawa,pilnuje,żeby sie kot nie odwodnił...Dajesz w strzykawce do picia jak wode....dobrze mu glukoze podwac...
upały sa okropne,ja juz 2 noce nie spię,bo mi dzieci wariuja...W dzień chca na dwór,ale w taki ukrop to nemozliwe,wiec się "skr.ecaja",a wieczorem po 18 tej tak dziabia komary,że musze okna zamykac.Benek taki pogryziony,ze wieczorem mu okłady robię,mimo smarowania od komarów i tak atakuja...
W nocy pospi 2 godziny i jeczy,dzisiaj od północy do 5 wyłaził z łozka;piciu,papa i tak w koło ...zasnał po 5 i wstał o 5.50.Ledwo i ja juz z tym wytrzymuję
asia2 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Asia mleko w taki upal to chyba nie dobry pomysl,ja bym dawała tez Hydration RC to bdb spawa,pilnuje,żeby sie kot nie odwodnił...Dajesz w strzykawce do picia jak wode....dobrze mu glukoze podwac...
upały sa okropne,ja juz 2 noce nie spię,bo mi dzieci wariuja...W dzień chca na dwór,ale w taki ukrop to nemozliwe,wiec się "skr.ecaja",a wieczorem po 18 tej tak dziabia komary,że musze okna zamykac.Benek taki pogryziony,ze wieczorem mu okłady robię,mimo smarowania od komarów i tak atakuja...
W nocy pospi 2 godziny i jeczy,dzisiaj od północy do 5 wyłaził z łozka;piciu,papa i tak w koło ...zasnał po 5 i wstał o 5.50.Ledwo i ja juz z tym wytrzymuję
Rehydration Support - Royal Canin o tym piszesz?
asia2 pisze:Jakby Ktoś, coś ode mnie na telefon, to kiszka póki co bo spaliłam ładowarkę w tosterze, dokladnie to przewód od ladowarki, nie żebym od razu całą kitowała do środka
. Proszę na PW i mail
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 214 gości