Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Kali rano dostał zastrzyk -
miszelina pisze:Kali siedzi w klatce, nie wygląda na chorego, ale ma jakieś zastrzyki. Apetyt dopisuje.
Jutro rano cały cat-room (z wyjątkiem Sake) ma dostać milbemax, bo któryś kot wyprodukował glisty![]()
Zorro się mizianie zgadzam się na jego wypuszczenie
![]()
Kufel też coraz milszy. Przeczyściłam mu i Gilowi uszy. Wyciek z nosa u Gila jest normalny jak na niego, nie widzę powodu do niepokoju (a spędziłam tam ponad dwie godziny na miziankach, bo kto inny pracował)
queen_ink pisze:miszelina pisze:Kali siedzi w klatce, nie wygląda na chorego, ale ma jakieś zastrzyki. Apetyt dopisuje.
Jutro rano cały cat-room (z wyjątkiem Sake) ma dostać milbemax, bo któryś kot wyprodukował glisty![]()
Zorro się mizianie zgadzam się na jego wypuszczenie
![]()
Kufel też coraz milszy. Przeczyściłam mu i Gilowi uszy. Wyciek z nosa u Gila jest normalny jak na niego, nie widzę powodu do niepokoju (a spędziłam tam ponad dwie godziny na miziankach, bo kto inny pracował)
Takie coś:?
Czy Gil ma od powiedzmy lipca regularny katar, czy tylko charczy?
miszelina pisze:Aha i jeszcze jedno: w ostatni weekend miesiąca zwyczajowo są robione generalne porządki: łazienka (zrobiona!), przegląd karmy (zrobiony!) i sprzątanie w szafie (nie wykonano) Proszę o posprzątanie w najbliższy weekend!
queen_ink pisze:miszelina pisze::
Takie coś:?
Czy Gil ma od powiedzmy lipca regularny katar, czy tylko charczy?
vanja pisze:Cale towarzystwo odrobaczone. Gil lekko charczy ale to juz u niego norma. Sake miala nietknieta miske z mokrym, ale przy mnie zaczela pasztecik wsuwac. Za to Burka nie lubi Felixa, woli whiskasa. Katka jak to Katka, szaleje po cat-roomie. Przepraszam ale dzis nie zdazylam zrobic prania, troche czasu mialam malo, a sporo zajelo mi uganianie sie i zlapanie Kufla do odrobaczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 702 gości