Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Ja mu nie dolewałam rano wody więc nie wiem czy zwracałas uwagę na ilośc jaka była? Bo jak ja zobaczyłam jego łapę to już nic innego w głowie nie miałam
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Ja mu nie dolewałam rano wody więc nie wiem czy zwracałas uwagę na ilośc jaka była? Bo jak ja zobaczyłam jego łapę to już nic innego w głowie nie miałam
No to tak średnio pił...Jak mu będziesz dawała kuraka po południu to daj trochę do miseczki i "podgrzej" dolewając wrzątku, żeby był trochę bardziej wodnisty. To mu się też będzie łatwiej jadło.
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Ja mu nie dolewałam rano wody więc nie wiem czy zwracałas uwagę na ilośc jaka była? Bo jak ja zobaczyłam jego łapę to już nic innego w głowie nie miałam
No to tak średnio pił...Jak mu będziesz dawała kuraka po południu to daj trochę do miseczki i "podgrzej" dolewając wrzątku, żeby był trochę bardziej wodnisty. To mu się też będzie łatwiej jadło.
oka jak będzie niedobry to go sąsiadowi oddam
(jeszcze nie wiem któremu ale w moim bloku wybór jest ogromny
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości