Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Nie ma Smolika, kota zucha, który ukradł ponad rok dobrego życia. Nie stawiajcie świeczek, proszę.
lutra pisze:Nie ma Smolika, kota zucha, który ukradł ponad rok dobrego życia. Nie stawiajcie świeczek, proszę.
kasumi pisze:Przykro mi...
Prośba: może ktoś wspomóc transportem w poniedziałek raczej w godz. porannych spod kombinatu w Hucie do dr. Komendy? - najprawdopodobniej przybędzie nam kolejny nabytek z kombinatu - kotka w mocno zaawansowanej ciąży bez łapki...
Kocuria pisze:co mi przypomina...
3 kwietnia na łagiewnikach odbędzie się świąteczny kiermasz rękodzieła, w którym jako fundacja bierzemy udział - stoisko, puszki, zbieranie darów itp. potrzebuję dodatkowej osoby, która by mi tam pomogła przy obsłudze stoiska. mile widziane osoby zainteresowane dowolnymi robótkami ręcznymi, bo takie będzie towarzystwo oraz zapewne temat rozmów
to jest niedziela, od 11 do 17, tuż koło przystanku tramwajowego 'borsucza'.
Tweety pisze:Kocuria pisze:co mi przypomina...
3 kwietnia na łagiewnikach odbędzie się świąteczny kiermasz rękodzieła, w którym jako fundacja bierzemy udział - stoisko, puszki, zbieranie darów itp. potrzebuję dodatkowej osoby, która by mi tam pomogła przy obsłudze stoiska. mile widziane osoby zainteresowane dowolnymi robótkami ręcznymi, bo takie będzie towarzystwo oraz zapewne temat rozmów
to jest niedziela, od 11 do 17, tuż koło przystanku tramwajowego 'borsucza'.
dzisiaj została zamieszczona informacja na ten temat w Gazecie Krakowskiej. Jest wydarzenie na fb, udostępniajcie proszę
Tweety pisze:malutki Majeranek
czy ktoś ma coś o Suri (też fotki) i Nushce oraz Stalce? Mam fotki Isminy (Queen_ink,wysyłam do Twojej galerii) ale jakiś tekst by się przydał.
A gdzie foty Rudiego? BarbAnn? Może jeszcze nowe majeczkowe masz?
Tweety pisze:malutki Majeranek
czy ktoś ma coś o Suri (też fotki) i Nushce oraz Stalce? Mam fotki Isminy (Queen_ink,wysyłam do Twojej galerii) ale jakiś tekst by się przydał.
Annazoo pisze:Tweety pisze:malutki Majeranek
Rudi jest tu:
http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... =11&cat=83
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości