K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 10, 2010 8:42 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

OK Małgosiu jak będziesz wiedziała tao uzupełnię, rano zabrałam Sandrę dziś ma sterylkę przywiozę ją po południu więc wieczorkiem proszę jej nie dawać jedzenia tylko picie.
Jeszcze jedna sprawa coś nam ubyło kontenerków do transportu szczególnie tych małych jeśli ktoś ma u siebie proszę o zwrot do Kociej Chatki.
Rano Big znów siedział w szafce może czuje się tam bezpiecznie.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lis 10, 2010 12:27 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Martynko kocurka-białaska dziś wyadoptowuje Marta więc można go usunąć z ogłoszeń.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lis 10, 2010 12:29 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

terenia1 pisze:OK Małgosiu jak będziesz wiedziała tao uzupełnię, rano zabrałam Sandrę dziś ma sterylkę przywiozę ją po południu więc wieczorkiem proszę jej nie dawać jedzenia tylko picie.
Jeszcze jedna sprawa coś nam ubyło kontenerków do transportu szczególnie tych małych jeśli ktoś ma u siebie proszę o zwrot do Kociej Chatki.
Rano Big znów siedział w szafce może czuje się tam bezpiecznie.

Sandrze trzeba dac 1/3 tabletki antybiotyku 1xdziennie- Terenia popros o niego jak bedziesz ją odbierać

a czy Bigowi poprawiło się z jedzeniem? Moze go zmula po relanium i dlatego nie wyłazi. :(
Martwi mnie ten kocurek,

Filomen

Post » Śro lis 10, 2010 12:37 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Filomen pisze:Martynko kocurka-białaska dziś wyadoptowuje Marta więc można go usunąć z ogłoszeń.

w takim razie potrzeba allegro kalinki
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro lis 10, 2010 13:00 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

viewtopic.php?f=20&t=119793 - nikt nie chce tych pysznych ciasteczek 8) ??
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro lis 10, 2010 16:41 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

a tu maleńka kicia z ulicy Kisielewskiego w Sosnowcu, jak pisałam wczesniej, pani dozorczyni znalazła ja na klatce z kartką - proszę jej pomoc !!!! Dobrze, ze pani do nas zadzwoniła. Malutka ze złamanym podudziem już po operacji. Pani weterynarz ja przygarnie, po zrośnięciu kości trzeba bedzie wyciagnąc śruby.
Koszt pokrylismy my, Stowarzyszenie - 150 zł, liczymy na bazarki :roll:
Kotka dostała od pani doktor imię Jadzia :D

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lis 10, 2010 16:50 przez Filomen, łącznie edytowano 1 raz

Filomen

Post » Śro lis 10, 2010 16:46 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

ciekawe co za debil zostawił ją cierpiącą w klatce :evil:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro lis 10, 2010 19:33 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

słodka ta Jadzieńka :)

to ja Dorotce po niedzieli przyniosę też coś na bazarki :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro lis 10, 2010 20:23 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Filomen pisze:a tu maleńka kicia z ulicy Kisielewskiego w Sosnowcu, jak pisałam wczesniej, pani dozorczyni znalazła ja na klatce z kartką - proszę jej pomoc !!!! Dobrze, ze pani do nas zadzwoniła. Malutka ze złamanym podudziem już po operacji. Pani weterynarz ja przygarnie, po zrośnięciu kości trzeba bedzie wyciagnąc śruby.
Koszt pokrylismy my, Stowarzyszenie - 150 zł, liczymy na bazarki :roll:
Kotka dostała od pani doktor imię Jadzia :D

Obrazek
Obrazek

Nie mam słów :evil: Chciałam Wam zgłosić , że dzisiaj moja koleżanka Lucyna - która ma 2 nazwiska w tym jedno KOT :kotek: przekazała na moje ręce darowiznę w kwocie 100 zł w gotówce dla Stowarzyszenia "Nadzieja na Dom" -pieniądze przekażą Wam bezzwłocznie.
Wkrótce będzie mój bazarek, dziewczyny, będzie sztuczna biżuteria za bezcen :) może zajrzycie , bazarek poprowadzi Iweta , zdjęcia wykonała Marta :mrgreen: jak lubicie odświeżyć ciuchy nowymi ozdobami, to może ktoś coś kupi - wszystkie pieniądze zostaną przeznaczone na stowarzyszenie "Nadzieja na dom"".

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro lis 10, 2010 20:52 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Dziś już po sterylce Sandra, jak ją przywiozłam to jeszcze biedna była nawalona, ale mam nadzieję, że już do tej pory w miarę wytrzeźwiała :D
Czandra diablica niesamowity miziak łasiła się jak szalona - Ewa wydaje mi się że pora już ją wypuścić na kociarnię.
W drugim pomieszczeniu podłoga już położona tak że od jutra możemy powoli porządkować wszystko, ja jutro mam dyżur ale przyjadę wczesniej i zabiorę się do roboty jak ktoś ma się ochotę dołączyć to zapraszam :D
A w piatek mam nadzieję, że większa ekipa się stawi :D

terenia1

Post » Śro lis 10, 2010 21:05 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Czandra dziś wydawała z siebie jakieś burczące dźwięki oddychając -jakby oddychanie stanowiło dla niej problem :( Dawniej tego nie zauważałam.... Psotka znów sporo kichała ale za to Big przeniósł się do jednego z koszyków i wydawał się wyluzowany;) Sandra rzygała albo sikała w kilku miejscach w swym boksie (nie wąchałam bo i tak mam taki katar, że nic bym nie poczuła :/) Niestety zamknęłam na dolny zamek bo z górnym mam wieczne problemy i strasznie długo się męczę nim zamknę :( A cóż to za sprzęt muzyczny w przedsionku się pojawił?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lis 10, 2010 21:18 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

Mara S pisze:Czandra dziś wydawała z siebie jakieś burczące dźwięki oddychając -jakby oddychanie stanowiło dla niej problem :( Dawniej tego nie zauważałam.... Psotka znów sporo kichała ale za to Big przeniósł się do jednego z koszyków i wydawał się wyluzowany;) Sandra rzygała albo sikała w kilku miejscach w swym boksie (nie wąchałam bo i tak mam taki katar, że nic bym nie poczuła :/) Niestety zamknęłam na dolny zamek bo z górnym mam wieczne problemy i strasznie długo się męczę nim zamknę :( A cóż to za sprzęt muzyczny w przedsionku się pojawił?

jutro je pooglądam, podjade do chatki
a to sprzet od Piotrka na wieczorki taneczne :wink:

Filomen

Post » Śro lis 10, 2010 21:45 Re: KOCIA CHATKA-dalej remontujemy i porządkujemy...

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.11.-21.11.2010
15.11. pon. rano brak wie. brak
16.11. wt. hidi wie. brak
17.11. śr. rano Bogusia i Asia wie. brak
18.11. czw. hidi wie. Teresa
19.11. piat. rano brak wie. brak
20.11. sob. rano Martyna wie. Teresa
21.11. niedz. rano Dorotka wie. brak

terenia1

Post » Śro lis 10, 2010 21:53 Re: KOCIA CHATKA-jak się uda w weekend mała przeprowadzka...

Oto kolejny dowód na to, że warto wyciągać koty ze schronu, nawet maleńtasy i nawet jeśli PP zbiera tam bogate żniwo. To braciszek maluchów Majencji. Niestety wszystko wskazuje na to, że duży brzuszek w nowym domu przerodził mu się w...duże uszy a może po prostu bardzo chciałby być króliczkiem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

[poprzednia][następna]