Przeczytałam raport dokładnie i widzę, że kilka nicków się powtarza. Dobrze, że jest taki raport, bo myślę sobie, żeby przed wystawieniem kandydatury zerknąć, czy dana osoba już dostała od nas wsparcie. My przecież nie podejmujemy się długofalowej pomocy tylko robimy zastrzyki Od razu tłumaczę, że nie mam absolutnie nikomu za złe, że kilka razy wspomogłyśmy tę samą osobę, widać była taka potrzeba A za wynik
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim
Funduszu nie ma, ale z każdej miesięcznej sumy zostaje parę groszy "na rozmnożenie" (tu moja natura chomikowania na czarną godzinę się odezwała ). Myślę, ze możemy wspomóc Erin chociaż 50 złociszami. Co Siostry na to?
Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :* _________________
Czarowne To ze wzruszenia - bardzo dziękujemy Zaraz pójdę do mojego Przecinka i powiem, że nie ma wyjścia. MA WYZDROWIEĆ I JUŻ! CZAROWNE PIECZĘ NAD TYM SPRAWUJĄ!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jejku, Vill jakie profesjonalne stoisko Skąd miałyście takie cóś na stole? Z adresem internetowym? I te koszulki? Dla mnie BOMBA!! Brawo, jestem pełna podziwu dla Was !!
Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :* _________________