Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze: nikt kulturalnie się nie pyta co z kasą za listopadNormalnie pójdę i przepiję
![]()
Proponujemy z alessandrą, żeby na jednostkę kocią przydzielić po 80 złotych, a dla tej trójki od justyny 140 zł - CO WY NA TO?
Bazyliszkowa pisze:AgaPap pisze: nikt kulturalnie się nie pyta co z kasą za listopadNormalnie pójdę i przepiję
![]()
Proponujemy z alessandrą, żeby na jednostkę kocią przydzielić po 80 złotych, a dla tej trójki od justyny 140 zł - CO WY NA TO?
Szkoda, że jestem daleko, bo bym poszła z tobą![]()
AgaPap pisze:Spoko, bywam nieraz w Warszawie służbowo, to nastepnym razem nazbieramy na kocim koncie i jak przyjadę to zdefraudujemy kocie oszczędności i zapijemy pałe za zdrowie kotusiów
Bazyliszkowa pisze:O, super, daj znać, jak się będziesz wybierała do stolycy, to zdefraufuję dodatkowo trochę fantów bazarkowych
ksiezna_kluska pisze:Bazyliszkowa pisze:O, super, daj znać, jak się będziesz wybierała do stolycy, to zdefraufuję dodatkowo trochę fantów bazarkowych
niby takie empatyczne a o klusce nie pomyślą![]()
a co do bazarków - mam dwuosobowe zaproszenie do kina na komedię "Poznaj moją rodzinkę", 21 grudnia o godz. 20.15 w Multikinie na KEN. może macie jakiegoś chętnego znajomka co chętnie przekażę parę złotych na ślepaczki?
Alessandra, może Twoja rodzinka się skusi?
Ewa_Anna pisze:Pewnie już pisałam na jednym z wątków poświęconych ślepaczkom, ale jestem właścicielką jednookiego Pirata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 503 gości