Ślepaczki cz IV -prosimy o zamknięcie watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 09, 2010 3:02 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Az mi glupio, ale..... chcialabym zglosic na grudzien 2 slepaczki zabrane dzis ze schronu. jeden w ogole nie widzi, drugi - nie wiem... na razie odrobaczanie i wizyta u okulisty.... zdjęcia będą pewnie na dniach....

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw gru 09, 2010 19:48 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Never to czekam na jakies zdjęcia, ewentualnie link do wątku i wtedy wpiszemy maluchy.

A co do reszty to widzę, że nikt kulturalnie się nie pyta co z kasą za listopad :evil: Normalnie pójdę i przepiję :roll:

Proponujemy z alessandrą, żeby na jednostkę kocią przydzielić po 80 złotych, a dla tej trójki od justyny 140 zł - CO WY NA TO?

Co prawda tym samym wydamy nawet rezerwę, ale dofinansowanie i tak nie jest za duże, a beneficjentów sporo :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw gru 09, 2010 20:24 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

AgaPap pisze: nikt kulturalnie się nie pyta co z kasą za listopad :evil: Normalnie pójdę i przepiję :roll:

Proponujemy z alessandrą, żeby na jednostkę kocią przydzielić po 80 złotych, a dla tej trójki od justyny 140 zł - CO WY NA TO?

Szkoda, że jestem daleko, bo bym poszła z tobą :mrgreen:

A jeśli chodzi o podział, to OK.
Może grudzień będzie finansowo lepszy (bazarki w toku).

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw gru 09, 2010 20:30 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Bazyliszkowa pisze:
AgaPap pisze: nikt kulturalnie się nie pyta co z kasą za listopad :evil: Normalnie pójdę i przepiję :roll:

Szkoda, że jestem daleko, bo bym poszła z tobą :mrgreen:

Spoko, bywam nieraz w Warszawie służbowo, to nastepnym razem nazbieramy na kocim koncie i jak przyjadę to zdefraudujemy kocie oszczędności i zapijemy pałe za zdrowie kotusiów :ryk:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Czw gru 09, 2010 20:34 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

AgaPap pisze:Spoko, bywam nieraz w Warszawie służbowo, to nastepnym razem nazbieramy na kocim koncie i jak przyjadę to zdefraudujemy kocie oszczędności i zapijemy pałe za zdrowie kotusiów :ryk:

O, super, daj znać, jak się będziesz wybierała do stolycy, to zdefraufuję dodatkowo trochę fantów bazarkowych :mrgreen:

Bazyliszkowa

Post » Czw gru 09, 2010 21:35 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Bazyliszkowa pisze:O, super, daj znać, jak się będziesz wybierała do stolycy, to zdefraufuję dodatkowo trochę fantów bazarkowych :mrgreen:

niby takie empatyczne a o klusce nie pomyślą :twisted:

a co do bazarków - mam dwuosobowe zaproszenie do kina na komedię "Poznaj moją rodzinkę", 21 grudnia o godz. 20.15 w Multikinie na KEN. może macie jakiegoś chętnego znajomka co chętnie przekażę parę złotych na ślepaczki?
Alessandra, może Twoja rodzinka się skusi? :lol:
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Czw gru 09, 2010 21:38 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

ksiezna_kluska pisze:
Bazyliszkowa pisze:O, super, daj znać, jak się będziesz wybierała do stolycy, to zdefraufuję dodatkowo trochę fantów bazarkowych :mrgreen:

niby takie empatyczne a o klusce nie pomyślą :twisted:

a co do bazarków - mam dwuosobowe zaproszenie do kina na komedię "Poznaj moją rodzinkę", 21 grudnia o godz. 20.15 w Multikinie na KEN. może macie jakiegoś chętnego znajomka co chętnie przekażę parę złotych na ślepaczki?
Alessandra, może Twoja rodzinka się skusi? :lol:

No faktycznie kluska też z warszawy jest - damy znać jak się popijawa będzie szykowała :piwa:

alessandra nie wiem czy zagląda tutaj, a przynajmniej jeśli tak, to się nie odzywa :evil: , bo ją coś zmogło i wyleguje się w wyrku :wink:

AgaPap

Post » Pt gru 10, 2010 13:40 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -bazarkuj dla ślepczków -lato,różne iplecaki

Aga, na Twoim miejscu nie odzywałabym sie z tym wylegiwaniem, bo budżetówką przywalę :evil: :mrgreen: nie dośc, że patriotyzm lokalny straciłaś i idziesz pić z obcymi, to jeszcze zamiast żałować, że mię korzonki powaliły, szerzysz nałóg wśród klubowiczów, a pfe :? :wink:

chyba zmienię tytuł, zobaczycie, zaraz wiecej nas tu będzie sie interesować ślepaczkową kasą :wink:

grudzien szykuje sie lepszy, bazarki widzę idą, kocie figurki przeszły wszelkie oczekiwania zarobkowe :ok:

jak wreszcie dorwę sie do mojego kompa, zrobię listę grudniową z małymi zdjęciami, coby mod sie nie przyczepił -na razie Aga, dla ślepych wstawiaj :ok:

kluseczko zapytam , przed świętami lepiej się przygotować, a tytuł brzmi obiecująco :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt gru 10, 2010 13:56 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

Ja proszę o kciuki za Srebrnego jutro.

I jeszcze - czy nasz tymczasowy Joachim może zostać wpisany na listę oczekujących na ds? Na to chore oko to on raczej nie widzi, lub prawie nie widzi. Wątek Joachima - banerek w moim podpisie.

Z góry dzięki. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt gru 10, 2010 14:19 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

No masz, baby w szponach zgubnego nałogu:))
Dobrze, ze nie lubie, bo może tez bym pognała. A tak to zostanie.

Nadwyżki chętnie dla kociaków katowickich przejmiemy jakby co:) Pijaczki jedne:)

Kciuki trzymam.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt gru 10, 2010 14:30 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

Przepić nie wolno - to samo zło :evil:
Ale tytuł idealny do przyciągnięcia uwagi, gratuluję pomysłu :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 10, 2010 14:31 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

Pewnie już pisałam na jednym z wątków poświęconych ślepaczkom, ale jestem właścicielką jednookiego Pirata.
Obrazek

Ewa_Anna

Od: Wto paź 16, 2007 15:28

Post » Pt gru 10, 2010 14:43 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

Piękny Pirat :D Ależ ma zawadiacką minę :D :ok:

Bazyliszkowa

Post » Pt gru 10, 2010 14:52 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

Ewa_Anna pisze:Pewnie już pisałam na jednym z wątków poświęconych ślepaczkom, ale jestem właścicielką jednookiego Pirata.
Obrazek

He, he Ewa_Anna ty powinnaś napisać ,że jesteś służbą Pirata, bo właścicielką to na pewno nie, co najwyżej on Twoim jest jak to każdy kot :ryk:

AgaPap

Post » Pt gru 10, 2010 16:21 Re: ŚLEPACZKI cz.IV -przepiajmy kasę ślepaczkową , co Wy na to?

Dziewczyny, dzięki pomocy animalion, nasza niedowidząca na jedno oko Violet viewtopic.php?f=1&t=119813&start=0 jest pięknie zareklamowana w dzisiejszym Fakcie :1luvu:
Fundacja PRO EQUO Szczecin / Moryń kontakt 798 442 668 proequo@gmail.com

proequo

Od: Wto lut 02, 2010 13:52

[poprzednia][następna]