Otóż to, funkcjonalność przede wszystkim A jak aparacik w tej Nokii E51?
Psiama, Ty się nie boj - moje futra alkoholu nie lubieją
A Ciotka kiedy ma urodziny?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Slabe ale dobrze przetlumaczenie... O alkoholu, o alkoholu, jestes moim wrogiem, to dobrze wiem. Ale w bibli stoi napisane, ze wrogow tez trzeba kochac.
Za mojego dzieciństwa (kiedy to było ) modne było - niestety - powiedzenie: alkohol to twój wróg, lej go w mordę.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ciotki pracuja...bynajmniej ja. Musze zaraz isc na zakupy do biura, bo moja ukochana kolezanka jak zwykle uzywa wszystko na koszt firmy, ale nic nie kupuje. Przesrane.
Moj szef ja sobie tak wychowal i taka zostanie. Ja nie potrafie i to co uzywam sama kupuje. Trudno, tak juz jest. Ale kwadratowa dupe by mogla chociaz ruszyc. Ide. Nie wiem, czy wroce do Twojego konca pracy, dlatego mowie "milego popoludnia".
Iza, aparat to w tej nokia jest słabiuteńki, nie ma o czym mówić. Ale ja go używam tak rzadko, że zupełnie mi to nie przeszkadza Dorota, jak to w pracy używasz swoich rzeczy biurowych ? A ta druga uzywa biurowe dla siebie ??? Czy ja coś źle zrozumiałam? Zwijam kiecę i lecę
Material biurowy zamawiam w takim internetowym sklepie http://www.otto-office.com/de/. O to nie chodzi. Ale nasz szef stawia wode, kawe i mleko. Z tym ze kawa i mleko mialy byc dla klientow a ona od poczatku zaczela z tego korzystac i tak zostalo. Do tego dochodzi herbata i cukier. Ja teraz zakupilam jeszcze srajtasme, plyn do mycia i mydlo do rak. Mi glownie chodzi o to, ze ona wcale dupy nie ruszy. Zawsze to na mnie zawisnie. Ile razy sie z nia o to kloce i mowi, ze bedzie to robic i nic. Glupia jak szpada. Jak uniwersum da, nie bede musiala tego wiecznie znosic...
Ja na Twoim miejscu trzymałabym to w swoim biurku. I niech się wypcha, małpa jedna
Ach Izunia, ja bym nawet srajtasme w biurku zostawila, jak by cos pomoglo. Jest wieczor i chce jeszcze troche odpoczac zanim jutro piatek startuje. Dluuuugi dzien bedzie.
Dorotko, nie przejmuj się, dzień szybko minie i będzie weekend. Ja mam dziś zaplanowane sporo rzeczy do zrobienia, bo jestem na urlopie. Małe sprzątanko, zakupy, fryzjer jak się uda umówić, potem może rower.
Później się odezwę, paaa