Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 31, 2010 7:42 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

bibuś pisze:Dorotko trzymaj sie mocno i wypoczywaj!!!! ja także łapie kazdą weekendowa chwile,żeby osapnąć bo w poniedziałek znowu 3,50 trzeba wstac... :cry:

współczuje :cry:

a w pracy udaje że wszystko jest ok. gdyby nie ilość luster jakie muszę umyć miała bym szansę zapomnieć :twisted:

Serniczku ,masz rację ale to nie moim stylu robić komuś przykrość ,przyznam się ze w duchu mówię jej brzydkie rzeczy :oops: ,ale głośno nie potrafię :|

Wielbłądziu ,ja to czuje że to przez imię jakie mu dałam, Tasman :twisted: ale jest takim fajnym przylepą, na zasadzie ja nic nie zrobiłem ,lub to nie ja :wink:
Bartek opowiada mi jak to posprzątał ,wchdzę do domu i oczy w słup syf jak nie wiem co ,Tasman z pekiem kłaków w pysku ,co zrobił ? wyciągnął śmiecie z odkurzacza :twisted:

wstałam o 5 pogięło mnie chyba ,dzień wolny a ja :roll:
pomyłam ,posprzątałam ,zrobiłam dziecku kanapki bo fucha mu się trafiła ,oby mu dobrze poszło :ok: bo to forumowa cioteczka mu na raiła 8)

pojadę na cmentarz ,dziś taty urodziny.
mam piękne mieczyki ,takie jak lubił .
rzadko u nich bywam ,ale są ze mną stale ,nadal z nimi rozmawiam ,a oni mi odpowiadają ,zwłaszcza mama ,wiem że jestem kretynka :oops:
ale tak bardzo za nimi tęsknie :cry:

Dzis też pojadę z Miłką do weta acha zabiorę też sunieczkę ,niech ją obejrzy ,czy trzeba ciąć czy można czekać .

parę fotek moich i nie moich potworów .

to moja siostra..

Obrazek

Tasman to ja..
Obrazek

Miłka zmęczona fryzjerstwem :wink:

Obrazek
w akcji

Obrazek

Kropcia gaduła

Obrazek

poduszki zostawiłam z myślą że się prześpię :twisted:

Obrazek

fascynująca Kulikuli 8)

Obrazek

nie kwestionowany król

Obrazek

sama słodycz z ........ ząbkami piranii :lol:

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lip 31, 2010 12:07 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Dorciu cudne są te Twoje i nie Twoje Futerka :D

A co ta Twoja koleżanka za bzdury plecie? Gdzie tam się postarzałaś - przecież Ciebie widziałam i wyglądasz super :D może przez tą byle jaką pogodę, która była w tym tygodniu tak Cię postrzega, jesteś super Babeczka :D

MałgosiuD, a czego te Twoje Kociaki tak wypatrują? - zdjątko super :D

Wczoraj zakupiłam 2 fajne książeczki: "Emil czyli kiedy szczęśliwe są psy szczęśliwy jest cały świat" i "Teraz jestem w teczowym moście" - książki o niezwyklej więzi jaka może zaistnieć pomiędzy psem i człowiekiem. W opisie tej drugiej ksiązki napisali:
- jeżeli swewgo psa uważasz za członka rodziny - to czytając tę książkę przekonasz się że nie jesteś odosobniony,
- jeżeli swego psa traktujesz przedmiotowo - to książka ta sprawi, że na pewno na niego spojrzysz inaczej,
- jeżeli w ogóle nie masz psa - to być może po lekturze tej książki pojedziesz po niego do najbliższego schroniska dla zwierząt,
- jeśli właśnie rozpaczasz po stracie ulubieńca - znajdziesz tu zrozumienie i nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkacie ...
Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę je czytać (muszę jeszcz skonczyć to co teraz czytam), czytam książki głównie w autobusie w drodze do pracy i teraz dochodzę do wniosku, że mieszkam za blisko centrum, czyli pracy :wink: jeszcze nie zdążę się rozpedzić w czytaniu, a juz muszę wysiadać :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lip 31, 2010 12:37 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Elu ,ja tez czytam tylko w trasie :wink: tak na prawdę to tylko wtedy mam czas i jak kładę się do łóżka ,ale wtedy marze aby usnąć .

wiesz te książki przyjemnością i ja bym przeczytała :wink:

zaraz do weta ,a mnie zmęczenie już muli ,po co ja wstałam o 5 rano :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 31, 2010 12:46 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Dorciu to ja Ci kupię te książęczki i wyślę w poniedziałek, nie są grube :D
Wobec tego idę do EMPIK-u

kaja888

Post » Sob lip 31, 2010 14:32 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Elu nie ,jak przeczytasz to mi pożyczysz ,tak bym wolała ,u mnie i tak już nie ma miejsca na książki :oops:

wróciłam od wta.
Ruda ,ukochane zezowate szczęście jak zwykle mruczała na całe gardło :1luvu:

sunieczka obejrzana ,wetka wysyła mnie do Jodkowskiej ,zgryz okropny,na pomknęła coś o aparacie ,ale o tym zadecyduje dr.J.i to w pózniejszym czasie ,przepuklina duża ,raczej do operacji za 3-4m...czas pokaże.

oczywiście jechałam w strugach deszczu przy akompaniamęcie grzmotów :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 31, 2010 19:07 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

ach jakie piekne masz te stworzonka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a ja dzis pojechałam takze do wetka zeby odrobaczyc towarzystwo dwa koty wziełam a pies został- stary jest i zle znosi wyjazdy poza osiedle. Ludzik-Rudzik robi luzne kupy co moze oznaczac ze jednak ma robaki a mam obu panów zaszczepic....Bibus się tak skołtunił ,że zaczeły mu sie robic odparzenia pod kołtunami na skórce 8O a czesanie to istny koszmar i dla mnie i dla kota, bo sierść jak wata.Poprosiłam kumpla weta zeby moze delikatnie mu brzucha podgolił............ale nie wzięłam pod uwagę braku estetyki mojego kolegi neandertala :D i gdzie złapał kołtun tam wygolił.......jak zobaczyłam to przerazona to zabrałam kota do domku i pozyczyłam maszynkę,ale jak na razie nie mam pomysła jak go ostrzyc ,żeby w miare normalnie wyglądał... Moi synowi proponuja irokeza zeby mu zostawic :ryk: Kompletnie jestem zdruzgotana kocią fryzurą :lol: Bibus tez, zamknał sie w sobie....
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Sob lip 31, 2010 19:56 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Poncia uwielbia być ostrzyżona ,miała takie piękne futerko ale ona się wygryza i łyka ,potem rzyga ,teraz jest ok znów spi mi na głowie i przychodzi się miziać :wink:
na irokeza ponoć jest ładnie ,moja wetka komus tak strzygła :lol:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 31, 2010 20:55 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Jak ta Poncia się nie wstyda taka goła chodzić :ryk:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Sob lip 31, 2010 21:54 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

dorcia44 pisze:

poduszki zostawiłam z myślą że się prześpię :twisted:

Obrazek

Piękne to zdjęcie jest, normalnie zakochałam się w Twojej poduszce :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Nie sie 01, 2010 10:08 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

AgaPap no i jak ich nie kochać ,nawet pościel wygrzeją ,o kłaki zadbają na buzi :lol: zapaszki różne też :wink:

witam niedzielnie i pozwolę sobie pochwalić dzień bo mało słonka jest :mrgreen:

Pirania zjada mi nogi ,już nie mam gdzie ich ukryć :twisted:

wypiłam kawkę i oczywiście lecę do weta ,dzień bez weta to dzień stracony :lol: moja wetka zamówiła dla Miłki specjalną pastę z lizyną.
jutro wieczorem powinna być.

Tytek dostawał inną lizynę ,wtedy takiej nie było ,pamiętam że wetka przywiozła mi ją z zagranicy .

a wczoraj ,pod wieczór zdrzemnęłam się chwilkę i przyśnił mi się Grzegorz ,taki młody ,radosny ,roześmiany z.....młodą dziewczyna ,blondynką :twisted:
natłukłam ją :oops:

przyśnił mi się pewnie dal tego że ciągle myśle ,a wczoraj głośno myślałam ,mówiąc do niego :oops: jak bardzo mój mąż był niedoceniany ,robił wszystko a ja potrafiłam jeszcze narzekać jeszcze mi mało było :oops: :oops: :oops: tak bardzo to teraz odczuwam ,ciągle coś się psuje ,ciągle są jakieś braki ,a jego nie ma ,nie wpadnie do domu z okrzykiem TADAM ,nie przytuli ,nie pocieszy .

no i tak mam każdego dnia. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 01, 2010 10:37 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

i ja witam niedzielnie, dzisiaj jestm jak z krzyża zdjęta :wink: od wczoraj mam problemy z żoładkiem i jestem na ścisłej diecie (sama sobie zaaplikowałam), mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie :) miłej niedzielki :D

kaja888

Post » Nie sie 01, 2010 10:37 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Dorotko wiem, że to nie to samo :(
Ale ja Cię niedzielnie przytulam :1luvu:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sie 01, 2010 12:49 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Kaja888 kuruj się ,może w końcu mnie odwiedzisz na dłużej niż minutkę :wink:

Amika6 ,dziękuję :oops:

ja sobie tylko w necie pozwalam na rozczulanie ,wszyscy co mnie znają ,spotykają czy przychodzą do mnie nawet nie wiedzą co przeżywam :cry: skrzętnie to ukrywam .
Była wczoraj u mnie koleżanka ,tłumaczyła mi że ona by fizycznie nie mogła pracować ,a ja mogę ....to nie tak ,to zupełnie nie tak ,kiedy człowiek staje pod murem ,kiedy nie ma za co zrobić opłat ,zakupów ,nie ma czegoś takiego jak NIE MOGĘ ,nie mogę siedzieć i narzekać że nie mam pracy ,bo praca jest ,a że nie taka ,trudno .

w tej drugiej pracy muszę wejść do pokoju i spytać czy mogę np. zetrzeć biurko ktoś mi odpowiada tak lub nie ,a ja czuje się taka maluczka ,taka nikt :oops: :cry: ale się uśmiecham i pukam do następnego pokoju.
się powtórzę

JAK SIĘ NIE MA CO SIĘ LUBI TO SIĘ LUBI CO SIĘ MA .
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sie 01, 2010 13:37 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Tez Bibka tak ostrzygę jak Poncia! Slicznie wygląda :1luvu:
Dorcia ja tez Cię przytulam :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Nie sie 01, 2010 14:18 Re: Tytek WiecznyGilarz MARGOLCIA [']

Wanilka pisze:Jak ta Poncia się nie wstyda taka goła chodzić :ryk:

ta małpa teraz dopiero odżyła ,bawi się zaczepia no i znów ze mną śpi :twisted: na poduszce :evil: nie lubi swojej sierści .
Mi się ona taka tez podoba :wink: jest taka mięciutka ,aksamitna.

Niebieściuchę również spotkał ten los ,ale myślę ze w taki upał to tylko im dobrze zrobiłam :lol:

bibuś dziękuję :oops: :D

mam starego laptoka :wink: ale nie ma routera ,jak by ktoś posiadał niedrogo do odstąpienia była bym baaardzo wdzięczna ,nawet koteczka bym dała 8)
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]