MiauKot(66+2):Center, Miaukotek i Kacper w domach! :D-98.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 21, 2010 14:52 Re: MiauKot: naCITOtrans do Wrocławia dla postrzelonego Avatara

To trzymam kciuki :ok:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Śro lip 21, 2010 19:01 Re: MiauKot: naCITOtrans do Wrocławia dla postrzelonego Avatara

aassiiuu, oczywiście :ok:
No i kciuki mocne za wetów dogadywanie :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro lip 21, 2010 23:24 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Tak bym chciała, żeby Avatarowi sie udało, to jest taki cudny kot :1luvu:

a tak upały spedza mój Lordzik...frotera moja :twisted:

Obrazek Obrazek

Znalazłam jeszcze fotki suni w trakcie transportu do swojego domku. Oczy to ma zarąbiste 8O 8)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw lip 22, 2010 0:40 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=112950][img]http://www.miaukot.internetdsl.pl/banery/baneravatar.gif[/img][/url]
Obrazek

majkowiec

Od: Czw lip 24, 2008 19:08

Post » Czw lip 22, 2010 7:41 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

majkowiec pisze:Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=112950][img]http://www.miaukot.internetdsl.pl/banery/baneravatar.gif[/img][/url]

Banerek piękny :1luvu: Majkowiec dzięki serdeczne :piwa:

Upał wykańcza mnie bardziej niż zwierzaki. W nocy spać nie idzie, rano wstać nie idzie 8)
Petra robi mi z reguły pobudkę o takiej porze, że ni w 5 ni w 10, bo gdyby obudziła mnie o 5 to wypusze i mam jeszcze 2,5 godz spania a ona mnie tak o 6.50 i ani już spać ani wstać :twisted:

Potem to już oczywiście zaczyna się rytuał powitań, bo skoro duża otwarła oczy to trzeba jej przypomnieć, że koteczki przez całą noc nic nie jadły 8) Inga z tym świdrującym wzrokiem i skrzeczącym głosem rozbraja mnie całkowicie..stoi jak kat nade mną :catmilk:

Piotruś przynajmniej na początku stara się być miły i zaczyna od mycia mojej twarzy: najpierw uszy, potem oczy, broda a jak się nic nie dzieje to zaczyna sprawdzać, czy duża jest prawdziwa, czy może plastikowa i gryzie po nosie, szarpie za kolczyki i widać, że świetnie się bawi :strach:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw lip 22, 2010 9:17 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Ja rano wstaję tak zmęczona jak bym wcale nie spała. Do tego koty nie odpuszczają i mimo upału śpią w łóżku. Oczywiście ja tam też jestem :evil: Rano do całego towarzystwa dołącza pies :wink:
Ada zazdroszczę Ci możliwości wypuszczenia psów na podwórko. Filip niestety musi czekać, aż się pozbieram. Dziś mi wszystko z rąk leciało, bo wczoraj za wcześnie z nim wyszłam i mimo iż pies cierpliwie czekał, ja obawiałam się o jego pęcherz :oops:
Mam w domu kota mordercę :twisted: Lenka ma swoją ulubioną zabawkę, gruby ogon po jakieś myszy, którą dawno temu pies zjadł :wink: Biega z nim po domu i ........próbuje utopić :roll: Topi w czym się da, psia miska z wodą, garnek z wodą, a wczoraj o mało co ogon nie wylądował w rosole :evil: Mało, że wkłada to do np. miski z wodą, to jeszcze łapą przytrzymuje co by się dobrze utopiło :twisted:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lip 22, 2010 9:22 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

moj kot tez topi swoje myszki zabawki - co mu rzuce to niesie do miski z wodą a potem albo tam zostawia albo przynosi takie ociekajace woda :roll:
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Czw lip 22, 2010 11:42 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

jakie mądre i współczujace kotki, w taki upał przeciez tylko kąpiel pomaga, a ze koty same kąpieli nie zazywaja, mózg im się z goraca lasuje i ucza myszy pływac :mrgreen:
a moja żrą :( żrą jak w zimie, upał ich nie zniechęca, nijak człek nie oszczędzi na wakacje :evil: :wink:

Basiu, podjedziemy do Bytomia (bo w po. nie dam rady być we Wrocławiu), tel. jeszcze sie skontaktujemy :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 22, 2010 13:59 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

A propos kąpieli. Właśnie wyprałam Sabę :twisted: Psy powinny mieć zainstalowaną funkcję: uważaj człecze, zaraz się tarzać będziem!
Teraz się suszy (Kwiaaaaty we włooosach, pooootargaaaał wiaaaatr! ), czytaj: robi w chałupie rozpierduchę :roll:

Koty na to: 8O 8O 8O - to Klunia, Zosia i Karol, którzy z wysokości szafek kuchennych obczajają, co to się dzieje. Mela ma to w nosie i zgadnijcie, gdzie leży :twisted: , Jurek śledzi poczynania Sabencji, a Tosia z burą wyższością przygląda się wszystkiemu z kuchennego stołu :roll: Wróć! Juro się znudził; przyszedł wyjmować łapą lód ze szklanki. Jedna szklanica już dzisiaj poleciała :evil: Na moment zostawiłam bez nadzoru :twisted: .

EwKo

Post » Czw lip 22, 2010 14:10 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Bo widzisz, po kąpieli, to się mojej pierwszej suce, Perle, rozkładało kocyk/ręcznik i ona ciurlała się w obrębie szmaty.
Hanka wolała ściany :twisted:

Myszka.xww

Post » Czw lip 22, 2010 14:15 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Co Ty. Saba bardzo uważnie omija rozłożony ręcznik. Największy, jaki mam w chacie.
Obrazek

- No so jes?

Ale jest włochata :mrgreen:

EwKo

Post » Czw lip 22, 2010 14:26 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Ale na cocolino pisze, że do psów się nie używa 8O :strach:

:twisted:

Myszka.xww

Post » Czw lip 22, 2010 14:27 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

alessandra pisze:jakie mądre i współczujace kotki, w taki upał przeciez tylko kąpiel pomaga, a ze koty same kąpieli nie zazywaja, mózg im się z goraca lasuje i ucza myszy pływac :mrgreen:
a moja żrą :( żrą jak w zimie, upał ich nie zniechęca, nijak człek nie oszczędzi na wakacje :evil: :wink:

Basiu, podjedziemy do Bytomia (bo w po. nie dam rady być we Wrocławiu), tel. jeszcze sie skontaktujemy :wink:

:dance2: :dance: :dance2: Nareszcie, bo już myślałam, że życia nam nie starczy co by się spotkać :twisted:

Moje gady też mnie nie oszczędzają i mimo upałów wpierdzielają jak by chciały tłuszczu na zimę nabrać :evil: Może powinnam się nad tym zastanowić. Obserwując zachowanie zwierząt powinnam chyba dużo opału na zimę kupić :roll:

Sabcia puchata po kąpieli :love:

Chyba muszę Filipa podtopić, bo się ostatnio jakoś przykurzył :twisted: Nigdy wcześniej nie miałam takiego jasnego psa, Qrde, to nie jest fajne :roll: Boję się, żeby nie przesadzić z kąpielami, a on szary się robi po kilku dniach :evil:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lip 22, 2010 14:28 Re: MiauKot: mamy transport, w poniedziałek rezonans Avatara

Taaak... Do tarzania się najlepsza jest zdechła ryba, taka nieżywa już od trzech dni - super perfumy! Ewentualnie inne niegdyś żywe stworzenie. :lol: :P Zdawało mi zię, że o tym wspominałam, hmmm... 8)

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

[poprzednia][następna]