kiche_wilczyca pisze: Palenie rzuciałam ponad rok temu i w ciągu roku przytyłam 12kg, obecnie walczę, żeby zjechać o 1,5kg w dół i uznam, że jest ok
to chciałam zapytać, czy Ciebie było wcześniej widać w ogóle?
gdzie Wy macie 7 kuwet?
Moderator: Estraven
kiche_wilczyca pisze: Palenie rzuciałam ponad rok temu i w ciągu roku przytyłam 12kg, obecnie walczę, żeby zjechać o 1,5kg w dół i uznam, że jest ok
Satyr77 pisze:Wiem że innego sianka w domu nie posiadamy![]()
Asiu, to musisz mieć duże kuwety, my mamy 7 i pięć minut to starczy, no chyba że mówimy o dokładnym wypucowaniu to nie bardzo

Satyr77 pisze:Było widać tylko mniejja po rzuceniu prawie nie przytyłem, za to po tygodniu nad morzem blisko 20 kg, ale teraz już schudnąłem :P

jerzykowka pisze:Inga, masz rację - nie sposób sobie wyobrazić Marty 12 kg temuAutorytatywnie stwierdzam, że wtedy na pewno Marty nie było widać
Teraz waham się 58-60kg Georg-inia pisze:czemu te kalorie w biust nie mogą iść na przykład?
Satyr77 pisze:Było widać tylko mniejja po rzuceniu prawie nie przytyłem, za to po tygodniu nad morzem blisko 20 kg, ale teraz już schudnąłem
Krzysiek, Ty tak od ogromu morskiej czy piwnej wody jerzykowka pisze:Inga, Ty jesteś kobieca, a nie za duża![]()
Georg-inia pisze:jerzykowka pisze:Inga, Ty jesteś kobieca, a nie za duża![]()
oszkuźwa, jaki eufemizm![]()
![]()
![]()
ryby zazdraszczam, pojechałoby się nad morze, oj pojechałoto nie, trzeba żywiny pilnować

kiche_wilczyca pisze:Magda, dużo chudsza![]()
![]()
Mnie już wtedy podejrzewali o anoreksję

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 47 gości