Dziękuję za słowa otuchy
Agatka odszedł na FIP
Myszka wg mojej oceny dostala rujki. Ale mam w tym słabe doświadczenia. Więc może jednak nie... Narazie stala się bardzo miłą kotką, ogonek jej się odkręca, wyciaga się na jamnika - mruczy - ale jeszcze nie miauczy specjalnie. Przylazła na ręce - sama. może to tylko w ramach pocieszenia mnie.
odkładam badania krwi - miałam dziś jechać
Co do adopcji:
W DT jest taki "maluch"
urodzony 14 - 16 V.2009
kuwetkowy, odrobaczony, zaszczepiony - kastrowany będzie na dniach
lubi glaskanie i przytulanie ale nie jest szczegolnie nakolankowy
prawdopodobnie dlatego, ze woli zabawy z kocim towarzystwem z którym sie wychowuje - to są starsze koty więc to one go "wychowują'
kotek urodził się na wolności - na balkonie lub pod nim - pierwsze tygodnie wychowany przez matkę, jak złapał katar zabrany zostal do mieszkania i wyleczony - ale juz na wolnosć wrocić nie chce
korzysta z kuwety, je suche, nie jest wybredny
zdjęcia:
MYZIO - MAŁY
zdjęcia oraz opis wyslałam na maile oglaszarek z pierwszego postu
Gdybym mogła prosić aby w ogłoszeniach narazie namiary były na Was - tak, zeby wstępnie ktoś zweryfikował potencjalnych chetnych - ja potem mogę wizytę zrobić przedadopcyjną - ale mam małe w tym doswiadczenie - ale jak ktoś się odpowiedni znajdzie to wówczas mogę umówic w DT i na końcu zawieźć malucha
więlkie dzięki za pomoc
a dodatkowo - nie kocie ale jeszcze psie dziecko szuka domu
Suzi - suczka 7 miesięcy, 17 kg, zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana
nieufna w stosunku do ludzi, w dT z inną suczka - dużą i kotami

Jak ktoś ma ochotę o mnie coś dziwnego pomyślec to może jeszcze znajde chętnego na wspólfinansowanie hotelu dla kobyłki TARY?