Maryla pisze:w dzisiejszej Polityce jest artykuł o jopop![]()
kto to jest Barbara?
taka jedna, co ją znam (chyba!)

lecę do kiosku zatem!
ASK@ - ślij na sassenach małpa o2 kropka pl
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kto to jest Barbara?
Uschi pisze:Maryla pisze:w dzisiejszej Polityce jest artykuł o jopop![]()
kto to jest Barbara?
lecę do kiosku zatem!
Uschi pisze:Maryla pisze:w dzisiejszej Polityce jest artykuł o jopop![]()
kto to jest Barbara?
lecę do kiosku zatem!
ASK@ - ślij na sassenach małpa o2 kropka pl
Aleba pisze:Uschi pisze:Maryla pisze:w dzisiejszej Polityce jest artykuł o jopop![]()
kto to jest Barbara?
lecę do kiosku zatem!
Nawet na pewno ją znasz
Ania_EN pisze:Słuchajcie, po świętach wielkanocnych mogę wziąć na DT jakiegoś kociaka. Tak w okolicach 4 miesięcy lub mniejsze. Teraz nie dam rady, bo nie wiem jak spędzać będziemy święta, ale po świętach jak najbardziej. Jak coś się złapie, coś trafi do Boliłapki to można pisać PW, nie zawsze śledzę watek.
jopop pisze:Witajcie.
Nie, nie wróciłam...
jopop pisze:Myślę o Was i kotach stale, ale nie jestem gotowa by tu wrócić. Jeszcze nie czas...
jopop pisze:Jeśli więc ktoś z Was miałby ochotę sprawić przyjemność Babci, Mamie i mnie - proszę o wysłanie życzeń na adres: urodziny_wandy_87@onet.pl
Aleba pisze:Piątkowa akcja na Bródnie z wieczornej stała się nocna. Początek o jakiejś 22.
W związku z tym nadal poszukuję kierowcy i towarzysza łapanki.
Uschi pisze:Aleba pisze:Piątkowa akcja na Bródnie z wieczornej stała się nocna. Początek o jakiejś 22.
W związku z tym nadal poszukuję kierowcy i towarzysza łapanki.
Aleba, przepraszam, wiem że to mój teren, ale jestem umówiona na sobotni poranek na inną łapankę, a w piątek mam wieczorem ważne spotkane - nie dam rady
Aleba pisze:...... listę miejsc, które o nas wołają - długa jest niestety. I ciągle się rozrasta, ....
Aleba pisze:....wczoraj dostałam zaproszenie na teren Instytutu Psychiatrii i Neurologii na Sobieskiego, podobno duże stado, w większości niekastrowane...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 319 gości