Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MoniQue21 pisze:monika74 pisze:Legnica pisze:Monique21-a mozesz odpowiedziec w swoim wątku gdzie sie podziały te wszystkie przygarnięte przez Ciebie bidy,o których pisałas?
Jedna kicia jest jest z moimi rodzicami, ja mam aktualnie jednego kota w domu . a inne dwa koty nieco wstecz są u znajomych i mają dobre domya ja poprostu chce drugiego bo wiem że we dwoje bedzie im lepiej
MoniQue21 pisze:Powiedzcie mi jak się zachowujecie gdy spotykacie na drodze małego kociaka? Ja to bym najchętniej wzięła do domu ale już mam dwa koty i nie jestem w stanie przygarnąć następnego ...
Serniczek pisze:ewentualna adopcja przeprowadzona zostanie zgodnie z obowiazująca na Puchatkowie procedurą.Szczegóły na adopcjch Puchatkowa.Zapoznaj sie z umową....
Ruach pisze:jest DT w Biaymstoku...i myślę, że warto trzymać sie tej opcji...szwędający się pers może byc bardzo chory, ba... może nawet odejsć dość szybko![]()
tu musi byc doświadczony i odpowiedzialny dom...
nie odważyłabym się tak w ciemno oddać persa, o którym nic nie wiadomo, nie znanej osobie...
nawet w tak trudnej sytuacji, jak ta...
to moje stanowisko...
MoniQue21 pisze:Powiedzcie mi jak się zachowujecie gdy spotykacie na drodze małego kociaka? Ja to bym najchętniej wzięła do domu ale już mam dwa koty i nie jestem w stanie przygarnąć następnego ...
sawanka1 pisze:musimy sprawdzać ,
te koty są zwykle bardzo skrzywdzone przez ludzi i trzeba zrobic wszystko aby się to więcej nie powtórzyło
MoniQue21 pisze:sawanka1 pisze:musimy sprawdzać ,
te koty są zwykle bardzo skrzywdzone przez ludzi i trzeba zrobic wszystko aby się to więcej nie powtórzyło
Też jestem tego zdania, też mnie krew zalewa jak słysze w wiadomościach lub czytam forum jaka krzywda sie dzieje. Dlatego nie dziwi mnie czemu wypytujecie i jesteście nieufni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Paula05 i 393 gości