Kaprys2004 pisze:Poproszę o informację jak mają na imiona kotki, które za tydzień ma przejąć Małgosiab, a dzisiaj ja je przejmuję. Bywały w kilku domach i nie wiem kto je ochrzcił.
Jak nie, to ja im nadam imiona
A jakie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Poproszę o informację jak mają na imiona kotki, które za tydzień ma przejąć Małgosiab, a dzisiaj ja je przejmuję. Bywały w kilku domach i nie wiem kto je ochrzcił.
Agneska pisze:Kaprys2004 pisze:Poproszę o informację jak mają na imiona kotki, które za tydzień ma przejąć Małgosiab, a dzisiaj ja je przejmuję. Bywały w kilku domach i nie wiem kto je ochrzcił.
A jakie?
Kaprys2004 pisze:Dobra, Gosieńko, imiona ważna rzecz: niech jedna będzie Gosia, a druga Kasia
jopop pisze:sreberko nazywa się Poziomka, a czarna Lamia- info od Nualli
i nie zmieniać proszę;)
Aleba pisze:Kaprys2004 pisze:Dobra, Gosieńko, imiona ważna rzecz: niech jedna będzie Gosia, a druga Kasia
A nie boisz się co wyrośnie z kotów o takich imionach?
jopop pisze:Żeby było weselej - obie Alebowe mają grzyba. Marcin jest SZCZĘŚLIWYDopóki się nie wyleczą - nie będę ich specjalnie miętosić i oswajać, nie chcę znów przez rok walczyć z grzybem na własnym facecie (on ma JESZCZE resztki grzyba CHLORAKÓW!!!!!)
_kathrin pisze:Aleba pisze:Kaprys2004 pisze:Dobra, Gosieńko, imiona ważna rzecz: niech jedna będzie Gosia, a druga Kasia
A nie boisz się co wyrośnie z kotów o takich imionach?
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 79 gości