agiis-s pisze:kociak zrzeczony nie ma pana....
i płatnika
sprawa prosta
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:agiis-s pisze:kociak zrzeczony nie ma pana....
i płatnika
sprawa prosta
Never pisze:dla mnie uśpienie każdego kota to po prostu zabójstwo, pozbawienie zwierzaka życia...
wiec wszystkie ślepe mioty już wiemy gdzie podrzucać....dziewczyny litości no...Greta_2006 pisze:Never pisze:dla mnie uśpienie każdego kota to po prostu zabójstwo, pozbawienie zwierzaka życia...
Dla mnie też, chyba że cierpi na zaawansowaną nieuleczalną chorobę i jego życie jest już tylko cierpieniem.
agiis-s pisze:wiec wszystkie ślepe mioty już wiemy gdzie podrzucać....dziewczyny litości no...Greta_2006 pisze:Never pisze:dla mnie uśpienie każdego kota to po prostu zabójstwo, pozbawienie zwierzaka życia...
Dla mnie też, chyba że cierpi na zaawansowaną nieuleczalną chorobę i jego życie jest już tylko cierpieniem.
kya pisze:I przez to ,ze mial oczy otwarty jest cenniejszy od tych slepych jeszcze biedakow? Kpisz sobie? Kazde zycie jest cenne i tego slepego i tego w brzuchu jeszcze i malego Turysty ,tylko czasami trzeba wybrac mniejsze zlo.
kya pisze:Na drugi raz pofatyguj sie i poswiec chociaz kilka minut na rozmowe z weterynarzem ,bo wtedy zal ci bylo czasu za to teraz siedzisz caly dzien na forum i jedziesz po TOZie .
GoWa pisze:Gdyby nie sytuacja w której sie tego dnia znalazłam, kot miałby opiekę u mojego weta i dom tymczasowy u mnie.
A klikam sobie w komputer ze szpitala.Mam czas.Nie dostaję kasy. Jestem po zabiegu. to tyle gwoli wyjaśnienia. Kotów tu nie wpuszczają.
kya pisze:To ty sie tylko przepisami kierujesz bo ja w tym wypadku sercem .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 258 gości