Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Agness78 pisze:UWAGA!!!
Jest możliwość zawiezienia kotków na DT do W-wy ( 2 maluszki ) do Kociareczki - trasport jutro wcześnie rano (w nocy). Wstępnie transport załatwiony. Potrzebujemy jedynie osoby która wyciągnie maluchy ze schronu i przetrzyma w domu do 21, lub zaniesie do innej forumowiczki która mieszka niedaleko schroniska (ale nie może osobiście odebrać). Kociaki można odebrać do godziny 16, a bezpieczniej do 15:30.
Będziemy jeszcze czekać na Kociareczkę zanim maluchy zostana zabrane ze schroniska, bo nie została jeszcze ustalona kwestia odbioru maluszków. Jeśli okazałoby się że jest problem z odbiorem maluchów - akcja zostanie odwołana!
Akcja odwołana!
Przepraszam ale niestety tym razem się nie uda. Za dużo ustalania i zamieszania. Nie uda nam się dopiąć wszystkiego w odpowiednim czasie. Jest nadzieja że w przyszłym tygodniu chłopak będzie jechał do W-wy więc wtedy wszystko wcześniej zorganizujemy![]()
Może ktoś mógłby być tymczasowym TDT na 1-2 tyg? DT załatwiony u Kociareczki tylko kwestia transportu. Mamy załatwiony transport za 2 tyg (na 100%) , a może uda się nawet wcześniej.... Dla tych kociaków to szansa na życie!!!!
jessi74 pisze:przypominam kontakt do NuallaNualla pisze:23 lipca, w czwartek, będę jechać do Bolkowa z Warszawy przez Wrocław, w poniedziałek 27 w przeciwną stronę. Ilość kotówdo zabrania zależy od ostatewcznej ilości zabieranych ludzi, ale 1 transporter na pewno wejdzie.
18 lipca, w sobotę, będę jechać z Wawy w kierunku Olsztyna (nie jestem pewna czy do samego Olsztyna), a w niedzielę 19 do Wawy z powrotem. koty jw.
605 728 828
kociaki mogą być przed wyjazdem przywiezione do mnie, mieszkam chyba blisko trasy na W-wę, to może wiele ułatwić, a jeszcze gdyby mi ktoś kociaki przywiózł ze schronu to byłoby super26 to chyba niedziela, ja wtedy pracuję po południu, ale wszystko do dogrania i ustalenia
może Kociareczka jakoś podrzuciałby transporterek w Wawie przed wyjazdem, do samochodu Nualla?
Agness78 pisze:DT nadal bardzo potrzebne!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 130 gości