Powrót dramatu kostrzyńskich kotów....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 17, 2009 23:14

na pewno zajedziemy do Kostrzyna przy okazji transportu fundacyjnego Misia do domku w Szczecinie, prawdopodobnie będzie to ostatni weekend sierpnia, narazie jeszcze nie ustaliliśmy planu działania

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto sie 18, 2009 8:42

założyłam dodatkowy wątek :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=98723&highlight=
do nasze zrzutki już dołączyły się cztery osoby :) 2 w wątku 2 na prw

Bardzo im dziękuję
Wszystkie rozliczenia będę prowadziła tutaj

Myślę żeby poczekać jeszcze ze dwa dni, może ktoś jeszcze będzie chciał pomóc, co sądzicie?? i np. w czwartek piątek podliczyć dokładnie ile mamy w skarbonce i złożyć zamówienie, żeby na poniedziałek było, jak uważacie??

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto sie 18, 2009 8:55

Siła forum, to cud jakiś!
Wspaniale, że jest dodatkowy wątek, i to z efektami :P
Katgral, zmień tylko proszę w nim imię naszej pani emerytki- nie Dorota, a Regina 8)
Ja też nieustannie mylę z Renatą, ale to wszystko na szczęśliwy finał.
Wczoraj dzwoniła do mnie Dorota Sumińska i przysięgała, że zrobi wielki szum w radiu, gdy kotki będą do adopcji i że się uda rozpracelować to stado, bo przez jej audycje podobno się udaje, lud słucha i współczulny jest bardzo.
Co do wstrzymania się z zakupem karmy to ja nie wiem, nie wiem co już mamy możliwego w zasięgu kupienia, wystarczy, czy nie?
Jutro widzę się prawdopodobnie na dworcu z panią Renatą :P
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto sie 18, 2009 9:04

czitka pisze:Siła forum, to cud jakiś!
Wspaniale, że jest dodatkowy wątek, i to z efektami :P
Katgral, zmień tylko proszę w nim imię naszej pani emerytki- nie Dorota, a Regina 8)
Ja też nieustannie mylę z Renatą, ale to wszystko na szczęśliwy finał.
Wczoraj dzwoniła do mnie Dorota Sumińska i przysięgała, że zrobi wielki szum w radiu, gdy kotki będą do adopcji i że się uda rozpracelować to stado, bo przez jej audycje podobno się udaje, lud słucha i współczulny jest bardzo.
Co do wstrzymania się z zakupem karmy to ja nie wiem, nie wiem co już mamy możliwego w zasięgu kupienia, wystarczy, czy nie?
Jutro widzę się prawdopodobnie na dworcu z panią Renatą :P

czitka nie wiem co mi się z tym imieniem pochrzanilo, szybciej pizę niż myślę :)

ja bym się wstrzymała po prostu dlatego że nie ma sensu potem domawiać za np. 50 zł, zjedzą nas koszta przesyłki. zamówiłabym raz a dobrze.
zaraz sprawdzę czy już coś mam na koncie, żeby wpisać w wątek i zorientować się w sytuacji

katgral

Post » Wto sie 18, 2009 9:10

Na razie nie mam jeszcze na koncie nic, ale z tego co się zdążyłam zorientować będziemy mieć:

1. przekazane przez czitkę 190 zł (pieniążki od Amidalki, progect i bromby)

2. wpłata od czitki, Bungo i katgral (kwota jeszcze nieznana)

2. wpłata od fresto (kwota jeszcze nieznana)

3. wpłata od pisiokot (kwota jeszcze nieznana)

4. wpłata od JOANNAM (kwota jeszcze nieznana)

5. wpłata od forumowiczki która wyslała mi prw, nie odpowiedziała jeszzcze czy mam go umieścić z nicka (kwota jeszcze nieznana)

katgral

Post » Wto sie 18, 2009 9:16

Przyznam otwarcie, że my razem z Bungo dodamy do tej kwoty razem 60 złotych, u mnie na razie cieniutko, może bazarki ruszą, to będzie dodatkowo parę groszy.
Wczoraj puknęłam przelew łączny na 220, powinien niebawem być na Twoim koncie. I to jest suma pewna. Bungo przeleje się, albo już przelała, bezpośrednio do Ciebie :P
Obrazek

czitka

Post » Wto sie 18, 2009 9:18

czitka pisze:Przyznam otwarcie, że my razem z Bungo dodamy do tej kwoty razem 60 złotych, u mnie na razie cieniutko, może bazarki ruszą, to będzie dodatkowo parę groszy.
Wczoraj puknęłam przelew łączny na 220, powinien niebawem być na Twoim koncie. I to jest suma pewna. Bungo przeleje się, albo już przelała, bezpośrednio do Ciebie :P

Ok, to podliczenie raz jeszcze

2. wpłata od czitki, Bungo i katgral (90 zl )

3. wpłata od pisiokot (kwota jeszcze nieznana)

5. wpłata od forumowiczki która wyslała mi prw, nie odpowiedziała jeszzcze czy mam go umieścić z nicka (kwota jeszcze nieznana)

katgral

Post » Wto sie 18, 2009 9:24

Kasiu, ja wpłacę 50 zł. Tyle mogę, chociaż oczywiście wolałabym więcej :roll:
ale ziarko do ziarka ...
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto sie 18, 2009 9:28

pisiokot pisze:Kasiu, ja wpłacę 50 zł. Tyle mogę, chociaż oczywiście wolałabym więcej :roll:
ale ziarko do ziarka ...

pisikot NIEWIELE???!!! prosze Cię!!! To jest prawie 10 kg suchego które kupimy dzieki Tobie!! :)

3. wpłata od pisiokot (50 zł)

katgral

Post » Wto sie 18, 2009 9:36

Katgral, nie wiem, czy warto czekać z zamówieniem aż do piątku -
juz w tej chwili dysponujemy funduszem, za który można zakupić sporą ilość żarełka, a nie wiadomo, czy Pani Regina ma warunki do przechowywania jakichś ogromnych ilości karmy (może spytaj, czitko, przy okazji spotkania?) Może więc mniej a częściej będzie lepszym rozwiązaniem? Koszty transportu (15 zł zazwyczaj) nie są takie znów karkołomne, a wiele sklepów przy większych zamówieniach daje kuriera gratis
Poza tym z tego, co czitka pisze, Pani w tej chwili oszczędza na lekach, żeby wykarmić swoją gromadkę, więc może "dwa razy daje, kto szybko daje"?

A w ogóle to przecież nie kończymy akcji, więc pieniądze wpłacone później na pewno się nie zmarnują :wink:

bromba

Od: Śro maja 17, 2006 16:26

Post » Wto sie 18, 2009 9:43

Optuję za opcją bromby 8) Załatwmy jedną sprawę, weźmy się za drugą, tu właśnie też kasa będzie potrzebna.
Poczekajmy może do wieczora , co spłynie, to siup na żarełko, co zostanie zamrozimy i pomnożymy 8)
Obrazek

czitka

Post » Wto sie 18, 2009 10:47

PLAN JEST TAKI!!!

1. do dzisiaj wieczora zbieramy zgłoszenia do naszego wyjątkowego funduszu :)

2. do jutra czekam na wpłaty,jesli jakas osoba zadeklaruje wpłate a nie dostanę jej do jutra będę prosiła o info na prw albo w wątku o wysokości wpłaty i brakującą kwotę założe ze swoich pieniędzy

3. w czwartek rano złożę zamówienie, wpłacę kasę, jedzenie powinno dotrzeć w piątek

Na teraz mamy

2. wpłata od fresto (30 zł)

3. wpłata od pisiokot (50 zł)

5. watrehouse (kwota jeszcze nieznana)

katgral

Post » Wto sie 18, 2009 13:39

I jeszcze uzupełnienie planu, czyli próba kota 8)
Teoretycznie spotykam się jutro z Panią Reginą na dworcu i podaję saszetki z wołowiną i trzy rodzaje suchego, które mam tu w domu.
Pani Regina idzie wieczorem z tym do kotów i robi szwedzki stół.
Zobaczymy, czy w ogóle jedzą suche i wołowinę i dopiero potem katgral zamawia w czwartek według smaków i gustów :twisted:
Howgh!
Obrazek

czitka

Post » Wto sie 18, 2009 13:41

1. mam wpłatę od Bungo - dziękuję
2. mam wpłate od czitki (za nią i za 3 osoby które wymieniłam na liście) - dziekuję
3. ujawniłam nicka tajemniczej forumowiczki która wysłała do mnie prw :)

katgral

Post » Wto sie 18, 2009 13:49

I jeszcze uzupełnienie planu, czyli próba kota 8)
Teoretycznie spotykam się jutro z Panią Reginą na dworcu i podaję saszetki z wołowiną i trzy rodzaje suchego, które mam tu w domu.
Pani Regina idzie wieczorem z tym do kotów i robi szwedzki stół.
Zobaczymy, czy w ogóle jedzą suche i wołowinę i dopiero potem katgral zamawia w czwartek według smaków i gustów :twisted:
Howgh!
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]