Piąty diabełek w naszym domu!Zdjęcia pozostałych na str4

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 06, 2003 22:31

Betix, super!!!
Kotka moze nie lubic bawic sie z innymi :) Daisy tak ma. Interesuje ja tylko zabawa z czlowiekiem, z JEJ czlowiekiem 8) i nie cierpi nawet przygladania sie.
Zrobila sioooo, i qpke, i je - czyli czuje sie juz jak w domu. Cona to maluchy (malo piszesz o ich reakcjach) ? Glaski dla wszystkich :D

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lis 06, 2003 22:49

Maluch syczą :roll: Simon chciałby podejść ale ona syczy wiec sie wycofuje,jakspała to obwąchiwał jej ucho i grzbiet, Tusiu omija ja szerokim łukiem i raczej olewa, Aisha wyciaga łebek z zaciekawieniem i przyglada sie z coraz bliższej odległości, Miya burczy na wszelki wypadek czasami też na inne koty ale szybko sie orientuje, ze to starzy znajomi i sie uspokaja. Ona to chyba najbardziej przeżywa ale dzis juz mniej sie denerwuje. Kociaki bawia sie jak zwykle a Saphira przygląda się z góry z zaciekawieniem. No ja bym chciała żeby już razem sie bawiły i przytulały. Acha dziś chyba trzy minutki spała obok kociaków ale zaraz potem uciekła.Z psemsie wąchaja,śpioboki ogólnie tolerują sie jak starzy znajomi :lol:
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Czw lis 06, 2003 22:56

No co Ty, po jednym dniu???? To nawet kociaki tak szybko sie nie koleguja :roll: :lol: Troche cierpliwosci, kobieto, wszystko przebiega na razie OK :D

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lis 06, 2003 23:02

Cierpliwie czekam!!! :lol: :wink: Najbardziej zadziwia mnie fakt, że z psem koty dochodzą od razu do porozumienia i z kąd ten krzywdzący przesąd "żyją jak pies z kotem" :P Dziękuje za zainteresowanie. :D
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

[poprzednia]