Mam już nawet pomysł na imiona dla tej dwójeczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Korciaczki-
Korciaczki pisze:Kropeczko...![]()
A co powiesz na imionko dla bardziej marmurkowego: Disney
Disney kojarzy nam się z fantastyką, bajką (zresztą są ku temu podstawy) i szczęście, i zapewne właśnie to imię mogło by zwrócić uwagę potencjalnego domku... Imię to doda jego umasczeniu odrobinę czaru
Zresztą znamy historię pewnego duuużego kocure o tym imieniu. Jako maluteńki dziczek został uratowany przez pewną panią. Dał się oswic, ale tylko jego wybawicielce. Tylko jej zaufał...
Opowiadanko z "Balsamu dla duszy miłośnika kotów"
Dobry opis, zdjęcia i ciekawe imię = klucz do zainteresowania
kropkaXL pisze:Korciaczki pisze:Kropeczko...![]()
A co powiesz na imionko dla bardziej marmurkowego: Disney
Disney kojarzy nam się z fantastyką, bajką (zresztą są ku temu podstawy) i szczęście, i zapewne właśnie to imię mogło by zwrócić uwagę potencjalnego domku... Imię to doda jego umasczeniu odrobinę czaru
Zresztą znamy historię pewnego duuużego kocure o tym imieniu. Jako maluteńki dziczek został uratowany przez pewną panią. Dał się oswic, ale tylko jego wybawicielce. Tylko jej zaufał...
Opowiadanko z "Balsamu dla duszy miłośnika kotów"
Dobry opis, zdjęcia i ciekawe imię = klucz do zainteresowania
Chodzi o "Świat w/g Disney'a?-mam Balsam....-piekne opowiadania!
kropkaXL pisze:Ja już po dzisiejszym "głaskaniu" uwierzyłam,ze uda mi sie dzikuska choć troszke oswoić!
kropkaXL pisze:Zadzwoniłam do mojej wetki-pozwoliła mi podawac Tobradex-a w poniedziałek da mi konkretne kropelki-bo ona uwaza,że to moze byc chlamydia,która wlazła w uszkodzona śluzówke w trakcie KK-ide do piwnicy-trzymajcie kciuki,żeby sie udało!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 697 gości