Niewidoma Babunia-po kompleksowych badaniach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 20, 2009 18:44

Babunia miała dzisiaj wizytę u naszego weta. RTG nie było potrzebne,ponieważ chirurg stwierdził,że jest to zerwanie ścięgna Achillesa. Koteczka zawsze już będzie kuleć. Przed wizytą u dr Kiełbowicza należało zrobić ponowne badanie krwi,ponieważ poprzednie zostało robione w ludzkim labolatorium. Wszystko wyszło w normie. Wykluczyliśmy nadciśnienie. Zrobiliśmy wszystkie testy-wyszły ujemnie. Konieczne też było USG. Nerki są w normie,ale wątrobę trzeba będzie jeszcze jutro skontrolować,ponieważ kicia nie była na czczo. Koteczka ma zapalenie spojówek,ale to szybko zaleczymy. Najprawdopodobniej nie widzi z powodu urazu. Ma też nadwagę i musi jeść dobrą karmę. Wydałam 315 zł. Na Babunie-Pyfczka miałam 120 zł. Pomoc jak widać potrzebna. Teraz już z kompletem badań będziemy organizować wizytę u specjalisty. Niedługo Kicia_ wystawi bazarki. Najważniejsze,że życiu kotki nie zagraża niebezpieczeństwo.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto kwi 21, 2009 13:51

Bardzo się cieszę, że Babunia juz po badaniach i nic jej nie zagraża. Wystawię bazarki na jej leczenie. Czy cos wiadomo juz o wynikach dzisiejszego USG?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon kwi 27, 2009 7:48

Kicia_ pisze: Czy cos wiadomo juz o wynikach dzisiejszego USG?

:?:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon kwi 27, 2009 7:51

Nie miałam powiadomienia z forum,ale już nadrabiam!!Wiadomo-Babunia nie ma żadnych chorobowych zmian!!Jest tylko otyła,więc musi przejść na odpowiednią dietę :lol:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia]