Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Ronald(O) jest dwa razy większy od Rity i Rudolfa ale to jest na 100% rodzeństwo
Andrea pisze:Takie "kawały kota" są słodkie. Ja mam taki "kawał" w domku, ale mój jest czarny. Ronaldo jest piękny.![]()
![]()
![]()
Wszystkie są piękne. Agnieszko jak ty znajdujesz takie śliczności?
Kciuki za wyjątkowo dobre domeczki dla tych pięknot.
solaris pisze:Takie bidulki to wiedzą komu stanąć na drodzea liski jak zwykle prześliczne , widac że nie sa już tak przestraszone , raczej ciekawe swiata
yammayca pisze:Aga, nie potrzebujesz pomocy finansowej na te wszystkie kotki? Wiem, że masz teraz jeszcze pieska... Jesteś kochana i jak tylko będziesz potrzebowała kaski - daj znać.
A rudaski oczywiście przepiękne! Jeszcze będą z nich kochane miziaki, tylko muszą zrozumieć, że u cioci Agi mają jak u Pana Boga za piecem
Agnieszka Marczak pisze:yammayca pisze:Aga, nie potrzebujesz pomocy finansowej na te wszystkie kotki? Wiem, że masz teraz jeszcze pieska... Jesteś kochana i jak tylko będziesz potrzebowała kaski - daj znać.
A rudaski oczywiście przepiękne! Jeszcze będą z nich kochane miziaki, tylko muszą zrozumieć, że u cioci Agi mają jak u Pana Boga za piecem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, olabaranowska, puszatek i 1561 gości