lakshmi pisze:IMO - In My Opinion
TO juz wiem

Nie chce byc w zadnym razie zle zrozumiana, ale robie rozeznanie wsrod hodowcow, zeby nie popelnic pochopnego bledu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lakshmi pisze:IMO - In My Opinion
Kiara pisze:Czy ktos ma adres strony int., wzglednie kontakt mailingowy do hodowli Z RENESANSU? I czy to jest porzadna hodowla? mniemam ze tak, ale rozne sie rzeczy dzieja
Kiara pisze:Nie chce byc w zadnym razie zle zrozumiana, ale robie rozeznanie wsrod hodowcow, zeby nie popelnic pochopnego bledu...
Sylko pisze:Można spróbować umówić się z hodowcą na raty. Nasz Dieguś właśnie tak był nabyty. Mieliśmy kupić starszego kociaka który był tańszy, ale Diego był innego zdania
rozalia pisze:co do hodowli z renesansu mam bardzo mieszane uczucia - wiem, że mogę się narazić, ale - sama nie zdecydowałam się na kupno w niej kota - dlaczego nie wiem, ale nie byłam przekonana... i teraz też mam wątpliwości, gdyż na każdym pokazie, wystawie na którą się wybiorę spotykam właścicielkę tej hodowli oferującą kociaki na sprzedaż...
Kiara pisze:Z jakiej hodowli jest Diego?
Kiara pisze:DziekujeA jesli to nie tajemnica - ile za niego placiliscie i ile mial wtedy miesiecy..?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 92 gości