Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 18, 2008 21:17

Najświeższe fotki Słonusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuż przed adopcją:
ObrazekObrazek

I tuż po:

ObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Wto lis 18, 2008 21:35

Fajniutkie fotki Basiu :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 18, 2008 21:35

Marta masz moje pw. Uzupełnij wiadomości :)

Dobrej nocy :P
MIKUŚ

Post » Wto lis 18, 2008 21:38

bubor pisze:Fajniutkie fotki Basiu :D :D :D

Ehhh.....Paweł. Nie przesadzaj takie sobie te fotki. Nawet specjalnie to one ostrości nie maja. Ale w końcu z koma je wrzuciłam. Więc na cud nie liczę :P
MIKUŚ

Post » Wto lis 18, 2008 21:49

MIKUŚ pisze:
bubor pisze:Fajniutkie fotki Basiu :D :D :D

Ehhh.....Paweł. Nie przesadzaj takie sobie te fotki. Nawet specjalnie to one ostrości nie maja. Ale w końcu z koma je wrzuciłam. Więc na cud nie liczę :P

Aaa tam , ostrość to co innego a fajność to co innego :wink:
Fajniutkie są i tyle :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lis 18, 2008 23:14

Ja po czterech dniach nieobecności wróciłam do domu i prosto pojechałam do Dorotki po Lunkę i do wet - w skrócie telegraficznym wyniki morfologii są pani Doktor powiedziała że niezbyt rewelacyjne, ale temu akurat się nie dziwi, natomiast wyniki nerkowe i wątrobowe w najlepszym porządku :) Na ranę Lunka dostała specjalną maśc żel do smarowania , nazwy nie pamiętam która podobnież ma pomóc, jak rana się zasklepi w miarę będzie można zastosowac specjalne plastry gojące które trzema zmieniac co trzy dni, i znów zmiana od jutra Lunka ma dostawac summamed chyba tak się to nazywa przez 3 dni po 1 dawce dziennie, a potem co 72 godziny do oporu. Jutro nie trzeba iśc do weta chyba,żeby się coś działo , codziennie ma miec kroplówy i 2 razy dziennie pan Doktor kazała podawa f lizynę, oprócz tego ze szyjki wyskrobiny, bo jest taki łysy pacek - na wszelki wypadek prosiłam o pobranie wyskrobin żeby było wiadomo co to jest. Tyle w telegraficznym skrócie
A Dorotka dzięki Lunce zostanie abstynentką 8O po powrocie Lunka prosto udała się na swój fotelik :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 18, 2008 23:50

Dziewczyny nie wiem czy zauważyłyście, ale na naszej stronce następują już zmiany :D zawdzieczamy to naszej forumowej koleżance :) bulefka wielkie dzięki :D
ale żeby w miarę wszystko uporzadkowac proszę wszystkich o odpowiedzi na pewne pytania
:

Krpoeczka 13 - data wyadoptowania Marmurka, na maila proszę zdjęcia Lusi i małej mi, Lusia będzie w wyadoptowanych więc krótka historia i kiedy została wyadoptowana, i oczywiscie Dzudżu Ewę proszę o zdjecia pręguski- tygryski córeczki Fruzi i kiedy została wyadoptowana, krótka historia też by się przydała :lol:
Kleo - data wyadoptowania Nesci i Kamy, oraz na maila zdjęcia kocurków które są u Ciebie z krótką historią, imiona wiek itp, bo będą na stronce do adopcji, Monika data wyadoptowania synka Jaśminki

Marta proszę prześliji mi wszystkie zdjęcia kociaków, które mamy do adopcji łącznie z wyadoptowanymi w ostatnim czasie - Łobuz, Bolek, Mała Luna , Slapcio
Proszę o w miarę szybką reakcję bo zaraz zacznę się gubi w tym wszystkim :twisted:
Marta może masz jeszcze zdjecia Kini chyba nie jest w wyadoptowanych, gdybym coś popierniczyła proszę o sprostowanie :D zerknijcie też na stronkę bo może ja wszystkiego nie ogarniam

terenia1

Post » Śro lis 19, 2008 9:06

Jesli chodzi o Mala mi to juz jest zarezerwowana wiec niech nikt sobie nie robi na nia chetki :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Śro lis 19, 2008 9:59

jadziaII pisze:Jesli chodzi o Mala mi to juz jest zarezerwowana wiec niech nikt sobie nie robi na nia chetki :lol:

To fajnie Jadziu, ale i tak proszę o to co napisałam bo bedzie mi to potrzebne , dla uzupełnienia naszej stronki - musimy uporządkować koty do adopcji i koty wyadoptowane. Na razie małą mi damy do kociaków do adopcji, a po wyadoptowaniu przerzucimy na wyadoptowane. Tak, że czekam na maila - zdjęcia Małej mi, Dżudżu, Lusi i daty o które prosiłam, przy Dżudżu i Lusi jakiś krótki opis bym prosiła, kiedy do Was przyszły kiedy zostały wyadoptowane.

terenia1

Post » Śro lis 19, 2008 12:03

:roll: :roll: :roll:
do góry
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 19, 2008 12:49

Hej,
Melduje sie i ja - mocno opozniona (z wielu, skomplikowanych powodow z KOMPLETNYM brakiem dostepu do neta przez dwa tygodnie wllacznie)! Melduje sie i co - Mala Mi na wydaniu... Ech, serce mi normalnie peka, ze juz zarezerwowana i po ptokochach... I tylko sobie teraz moge co najwyzej na jej zdjecia pogapic i melancholijnie glowa pokiwac, otrzec lze tudziez...

Trzymam kciuki za Lunke - szkoda, ze to taki skomplikowany przypadek, bo inaczej pewno znalazlaby domowy tymczas raz-dwa... Prosze jej wyslac odemnie specjalne miziaki, co?

Ps. slyszalam, ze temperatury w PL robia sie powaznie-zimowe,wiec trzymajcie sie cieplo!
ObrazekObrazek

mala mi

Od: Pt cze 06, 2008 9:51

Post » Śro lis 19, 2008 14:26

mala mi pisze:Hej,
Melduje sie i ja - mocno opozniona (z wielu, skomplikowanych powodow z KOMPLETNYM brakiem dostepu do neta przez dwa tygodnie wllacznie)! Melduje sie i co - Mala Mi na wydaniu... Ech, serce mi normalnie peka, ze juz zarezerwowana i po ptokochach... I tylko sobie teraz moge co najwyzej na jej zdjecia pogapic i melancholijnie glowa pokiwac, otrzec lze tudziez...

Trzymam kciuki za Lunke - szkoda, ze to taki skomplikowany przypadek, bo inaczej pewno znalazlaby domowy tymczas raz-dwa... Prosze jej wyslac odemnie specjalne miziaki, co?

Ps. slyszalam, ze temperatury w PL robia sie powaznie-zimowe,wiec trzymajcie sie cieplo!

No faktycznie bo juz myslałysmy, że nam całkowicie zniknęłaś :wink: no ale dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze :D no faktycznie u nas lekkie ochłodzenie, ale mówią, że w tym roku zima w Polsce bedzie angielska :lol: tylko nie wiem czy mam się cieszyć z tego powodu :wink:

terenia1

Post » Śro lis 19, 2008 14:38

terenia1 pisze:
mala mi pisze:Hej,

No faktycznie bo juz myslałysmy, że nam całkowicie zniknęłaś :wink: no ale dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze :D no faktycznie u nas lekkie ochłodzenie, ale mówią, że w tym roku zima w Polsce bedzie angielska :lol: tylko nie wiem czy mam się cieszyć z tego powodu :wink:

A mnie dzis ranek taką pogoda przywitał :? Mam nadzieję, ze nie zostanie juz tak do wiosny :strach:

ObrazekObrazek

Dziewczyny dajcie link do Waszej strony, bo coś mi sie nie otwiera :?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro lis 19, 2008 15:02

Zniknac nie zniknelam - jeno zycie komplikuje i modyfikuje to i owo. Tudziez praca i zmiany w pracy. Przeziebienia i brak neta tez nie pomoglo....

Iveta - uwierz mi na slowo - snieg i -10C to jest naprawde duzo lepsza opcja niz typowa angielska jesien! W tym roku i tak jest zdumiewajaco slonecznie, w poprzednich latach od pazdziernika do marca-kwietnia buro i szaro i deszcz i ZIMNY jak diabli, potwornie przeszywajacy wiatr. Angielskie 5C kojarzy mi sie z polskim -5C, ze wzgledu na wilgtnosc powietrza...

Co do strony internetowej - mnie tez sie nie odtwiera ani w Firefoxie ani w Safari (nie uzywam Internet Explorera wiec nie wiem, moze w nim sie otwiera?).

Mar_tika masz pw.
ObrazekObrazek

mala mi

Od: Pt cze 06, 2008 9:51

Post » Śro lis 19, 2008 15:48

Dziewczyny: www.nadziejanadom.org - czasami faktycznie się nie otwiera :( ja wczoraj zagladałam i wszystko było ok :)

jeszcze raz proszę o dane, o które wcześniej prosiłam i zdjęcia najlepiej na maila terenia14@gazeta.pl cgciałabym jak najszybciej uwinąć się z tymi wszystkimi zmianami :?
Można wejść też przez któryś banerek, chyba ma go w podpisie MIKUŚ nie ze Słoneczkiem, albo jest na pierwszej stronie wątku link do tego banerka, ale nie wiem czy te najwcześniejsze linki działają :(

terenia1

[poprzednia][następna]