Moje koty i ja, Uszatek bardzo chory :-(((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 12, 2008 1:37

Pokażcie mi jej fotke...najprawdopoodbniej mieszka tam mój znajomy ze studiów...może akurat widział...

Ludziom niestety sie nie wierzy do końca i to na pewno nie Pani wina,czasem potrafią pokazać siebie z jak najlepszej strony...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt gru 12, 2008 8:34

justyna8585 pisze:Pokażcie mi jej fotke...najprawdopoodbniej mieszka tam mój znajomy ze studiów...może akurat widział...

Ludziom niestety sie nie wierzy do końca i to na pewno nie Pani wina,czasem potrafią pokazać siebie z jak najlepszej strony...

zdjęcia Zuzi są m.in. na 4 stronie tego wątku.
Justynko, gdybyś mogła w jakikolwiek sposób pomóc, byłabym Ci bardzo zobowiązana.
Na PW mogę Ci podać adres zamieszkania opiekunów i ich numery telefonów
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob gru 13, 2008 12:45

trzymam kciuki :ok:
mam nadzieje,ze mała sie odnajdzie i to szybciutko

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob gru 13, 2008 15:07

tak dobrze sie zapowiadało, trzymam kciuki za Zuzię, na nieodpowiedzialnych opiekunów niec się nie poradzi
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie gru 14, 2008 17:12

co z Zuzią?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Nie gru 14, 2008 17:14

co z Zuzią?

Killatha

Post » Nie gru 14, 2008 17:35

nie znalazła się :crying:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie gru 14, 2008 18:28

Po otrzymaniu wiadomości, że Jest im przykro, ale Zuzia nie znalazła się napisałam parę słów do jej opiekunów, cytuję:
"Przykro to jest mi, oszukał mnie pan, Zuzia miała być domowa, niewychodząca a od początku wypuszczaliście ją. Trzeba było szczerze powiedzieć, że kotek będzie wychodzący to bym panu załatwiła takiego. Wzięliście takie maleństwo i zanim sie oswoiło z otoczeniem to już je wypuszczacie! To nieodpowiedzialne zachowanie. Żałuję, że Zuzia trafiła na Was. Mam tylko nadzieję, że ktoś ją znalazł i zabrał do domu"
Za chwilę telefon od "opiekuna", który mi wykrzyczał do słuchawki, co to za bzdury mu wypisuję, że kot był domowy i przypadkiem uciekł, a poza tym to on nie będzie trzymał kota na sznurku.
Ja mu na to że rozmawiałam z jego teściową i ona mówiła, że kot od początku pobytu wychodził i zawsze wracał.
Pan mi nawet nie pozwolił nic więcej powiedzieć, wykrzyczał mi, co o mnie myśli i wyłączył się.
Justynko, jeśli możesz się skontaktować z tym Twoim znajomym mieszkającym w tych okolicach, to bardzo Cię proszę, spróbuj coś wybadać, bo teraz to już na pewno "opiekunowie" nie będą szukać Zuzi, o ile przedtem w ogóle szukali.
Niektórzy maja takie podejście: uciekł kot, to co, wezmę następnego i tyle... smutne to bardzo.
Szkoda, że za moją głupotę zapłaciła malutka Zuzia :placz:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie gru 14, 2008 18:40

Bytuś/Szprot na własnym śmieciach: :lol:
Obrazek
ObrazekObrazek

mar9

Post » Nie gru 14, 2008 18:50

cieszę się ze względu na Szprota :) słodko wygląda
Przykro mi z powodu Zuzi - to jest karygodna nieodpowiedzialność, miejmy nadzieję, że nie zechcą adoptować innego kota

Killatha

Post » Nie gru 14, 2008 18:59

Killatha pisze:cieszę się ze względu na Szprota :) słodko wygląda
Przykro mi z powodu Zuzi - to jest karygodna nieodpowiedzialność, miejmy nadzieję, że nie zechcą adoptować innego kota

Zastanawiam się, ale chyba trzeba ich zgłosić na "czarną listę"
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon gru 15, 2008 13:31

Wpisałam informację o tych "opiekunach" do wątku "czarna lista" na Kociarni. :evil:
Rozmawiałam z techniczką z mojej lecznicy, spróbuje się coś wywiedzieć na temat Zuzi. :?: :ok:
A teraz z innej beczki: bardzo, bardzo dziękuję Be za kolejne wsparcie finansowe :1luvu: , jak dobrze, :lol: :lol: bedę mogła na święta kupić dobre jedzonko dla kociastych, mam nadzieję, że choroby mamy na razie z głowy, więc zostanie jeszcze na jakiś prezencik dla kotuńków pod choinkę.
Be... ty wiesz... :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love::1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love::1luvu: :king: :aniolek: :love::1luvu: :king: :aniolek: :love: :1luvu: :king: :aniolek: :love:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon gru 15, 2008 14:58

Oj, teraz dopiero doczytałam o Zuzi :( , biedna koteczka, mam nadzieję,ze ktoś zaopiekował sie malutką :(
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon gru 15, 2008 17:21

tak czekam na pozytywne wieści o Zuzi, zwyczajnie martwię się o kocinę

Killatha

Post » Wto gru 16, 2008 7:20

to moja pierwsza nieudana adopcja, a tak miałam nadzieję, że wszystkie moje adopcje będą dobre, cóż życie weryfikuje nasze nadzieje :cry: ...
Zuzia jest taka piękna, mam nadzieję, że ktoś ją przygarnął...
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]