Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Wszystkie moje kociaki są super-miziaste , mruczące i przyjazne.Czesio był tylko niedotykalski na początku/ jest u nas 3 miesiące/ ale biedak prawie kość miał na wierzchu to go musiało boleć okropnie. Był milszy w pierwszej dobie po zabiegu mimo że obolały niż niby zdrowy przed/ a po dwóch zabiegach amputacji łapki przez weta ze schroniska/. Zachowują sie jak psy- gdzie ja tam one- przez moment nie jestem sama/ nawet w kiblu/ Bo jak zamknę drzwi to wrzask a w każdym otworze na dole w drzwiach po jednym oku od każdego kota na zasadzie- co ona tam robi?
majencja pisze:niestety do kibla tylko cztery dziurki ale do kotłowni jest pięć to się zmieści. I na tym koniec zakocania. Mój syn jak otwieram komputer i oglądam koty to patrzy z obawą czy coś mi sie nie porobiło. Ale tak sobie myślę teraz mam 3 i 3/4 kota to będzie potem 4 i 3/4 -czyli nie całe pięć. Strzele sobie moherkowy berecik do kociego kompletu , jakieś radyjko z ,,dobrą stacją" i będzie bayer full!! Ha, ha- ale ja jestem w wieku przekwitania to juz tak z główka sie robi.... A łobuz jest już nasz i tyle!!
majencja pisze:No to czekam na wiadomość o łobuzie , a moim zacznę już tłumaczyć, że będą sie musiały podzielić swoim królestwem z jeszcze jednym borokiem
majencja pisze:No to czekam na wiadomość o łobuzie , a moim zacznę już tłumaczyć, że będą sie musiały podzielić swoim królestwem z jeszcze jednym borokiem
Dorota Wojciechowska pisze::lol: oj coś czuję że do niedzieli będę się musiala pożegnać z Lobuzem![]()
Ale szczerze powiem że bez żlu bo zapowiada się wspanialy domek, którego ja zabardzo bym nie dala, a jemu się należy i jestem pewna że obie strony będą super zadowolone .
Hej hej dziewczyny czy to znaczy że niedlugo dacie mi Lunę.
Moja "prywatna osobista pielęgniarko"przecież i tak 2x dziennie do niej jeździcie to co za różnica gdzie.
Może szybciej się zbierze, a jest warta dobrego DS i taki napewno znajdzie jak będzie zdrowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości