Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:NADAL POSZUKUJEMY OSÓB Z SOSNOWCA CHETNYCH DO POMOCY PRZY KOCIAKACH W NASZEJ KOCIARNI![]()
![]()
![]()
kTO CHETNY DO POMOCY KOCIAKOM - sprzatanko, podanie jedzonka, posprzatnie kuwet , i najważniejsze mizianie kociaków chociaż 1 raz w tygodniu to tak niewiele
marcela35 pisze:Dziewczyny napiszcie mi gdzie dokładnie jesteście i jak się z Wami najlepiej kontaktować - koleżanka, która od niedawna została kociarą chętnie by troszkę pomogła albo jej nastoletnie dzieci
terenia1 pisze:NADAL POSZUKUJEMY OSÓB Z SOSNOWCA CHETNYCH DO POMOCY PRZY KOCIAKACH W NASZEJ KOCIARNI![]()
![]()
![]()
kTO CHETNY DO POMOCY KOCIAKOM - sprzatanko, podanie jedzonka, posprzatnie kuwet , i najważniejsze mizianie kociaków chociaż 1 raz w tygodniu to tak niewiele
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze:NADAL POSZUKUJEMY OSÓB Z SOSNOWCA CHETNYCH DO POMOCY PRZY KOCIAKACH W NASZEJ KOCIARNI![]()
![]()
![]()
hop do góry
![]()
![]()
Kiku pisze:Moi drodzy, po kilku perturbacjach udało mi się wkońcu zalogować na to wspaniałe forum. Jestem posiadaczką 2 wspaniałych kotek, z których z jedną mam problemy ale to innym razem. Chciałabym zapytać jak mogę wam pomóc, gdzie przesłać pieniądze. Zdjęcia, które tu oglądam są piękne i straszne zarazem. Gdy pomyślę sobie, że któraś z moich dziewczynek tak mogłaby cierpieć to mam łzy w oczach.
mar_tika pisze:Kurcze ruszyło się cośJestem w szoku.
Każda pomoc jest nam niezbędna.
Mamy Beatkę która do nas niedawno dołączyła i chyba zaraziła się miłoscia do kotów i DOrotkę nasz domek tymczasowy dla Łobuziaka.
Ale jak kociaki chorują to im jest nas wiecej tym lepiej:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości