Pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania-h pisze:Ogłaszam, że Śnieżka mruczy i przytula się, gdy jest głaskana i prawie już nie syczy.
Pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi!
Aleksandra59 pisze:Kocie towarzystwo Śnieżki to 8-letni kocurro, SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE MIX PERSA I ŹBIKA![]()
i 7-letnia kicia, znaleziona w lesie jak miała ok. 6. tygodni.
Karolka pisze:Aleksandra59 pisze:Kocie towarzystwo Śnieżki to 8-letni kocurro, SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE MIX PERSA I ŹBIKA![]()
i 7-letnia kicia, znaleziona w lesie jak miała ok. 6. tygodni.
![]()
![]()
poprosimy fotki! taki ewenement
![]()
A dla nowego domku - pokłony za tak wielkie serducho
ania-h pisze:Zdjęcia zrobimy, a jakże! Tylko dajcie troszkę czasu, coby koty swieżo poznane się nie zestresowały sesją zdjęciową. Będzie dobrze. Jabłonka jeszcze wczoraj była raczej Śnieżycą, a nie Śnieżką, a dziś niesamowita zmiana, szybko adaptuje do nowych warunków.
Aleksandra59 pisze::D![]()
![]()
![]()
i jeszcze raz
![]()
- ja oczywiście baardzo spokojnie
czekam na zdjęcia
![]()
ania-h pisze:I stało się do Jabłonki vel Śnieżki dołączył mały kocurek (b. podobny do Calineczki, aż sprawdzałam dzisiaj dokładnie, czy to nie ona, ale klejnoty są). Mieszkał razem ze Śnieżką w boksie u weterynarza. Gdy wyciągano Śnieżkę z boksu trącił ją noskiem na pożegnanie, a ona nawet nie zasyczała. Nie mogłam o nim zapomnieć, szybka konsultacja z mężem i rodzina powiększyła się. Nie ukrywam miałam też nadzieję, że to przyśpieszy "resocjalizację" Śnieżki, bo różnie to bywa z tym jej syczeniem, a tu... panna od wczoraj wścieknięta. Dobrze, że ten kotek ma inne podejście do rzeczywistości, bo pióra by leciały, że hej. Myślę, że z czasem się dogadają. Kotek przybyły został nazwany Bolan ( to na cześć wokalisty zespołu TREX- mój mąż go wielbi
. Jeżeli ktos zna jego historię, to chętnie poczytam sobie.
PS Wcale nie zwariowałam, choć pewnie niektórzy znajomi dojdą do takich wniosków, że 4 koty w 1 domu bla, bla, bla.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości