Georg-inia pisze:prześlijcie mi tę ulotkę na maila do pracy. Będę sukcesywnie drukować - w tym tygodniu nie dowiozę do schronu, ale będzie na przyszłość.
Dziewczyny, czarno-białą wersję to ja mogę podrukować. Jutro wrzucę linka to zobaczycie co można zmienić, dodać, skrocić itp. To było tak na szybko w pracy w piątek, skleiłam coś, żeby mieć cokolwiek w ręku przed weekendem. Teraz ten temat okien i w ogóle bezpieczeństwa kotów stał się jakąś moją obsesją, normalnie mam hysia na tym punkcie

Jak poprawicie, zmienicie etc. to wyślę do Hydry_pl, rozmawiałam z nią dzisiaj, obiecała, że podrukuje w kolerze, ile będzie mogła.
Swoją drogą to ciekawe kto przywiózł Trisię do schroniska ? Jola, z którą rozmawiałam w piątek mówiła mi, że m.in. taka koteczka się pojawiła w schronie, że przydałby się bardzo dom tymczasowy, żeby dochodziła do siebie itp. Jola nic nie mówiła, że to właściciel ją tutaj oddał. Z tego co mówiła zrozumiałam, że trafiła jako kolejny kot z interwencji. Męczy mnie to, muszę ją wypytać. I na pewno jest gdzieś jej karta z nazwiskiem osoby, która ją adoptowała. Chętnie złożyłabym Panu wizytę