Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 13, 2008 18:17

Masz racje Teresa bardzo fajnie sie to czytam :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Nie lip 13, 2008 19:07

I przyszedł czas na mnie :roll:

Melduję się - BASIA - zawsze do usług :ryk:

Brak komputera bardzo mi doskwiera - nie mam kontroli nad wątkiem :!: :!:
Dokształcenie się z nowego wątku zajęło mi całą godzinę :roll:
MIKUŚ

Post » Nie lip 13, 2008 19:07

Ale super jest ten kiciuś, można się zakochać :)

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie lip 13, 2008 19:10

Tereniu kochanie Ty moje........Przykro mi troszkę Ci się pokręciło :cry:
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PRZEDSTAWIENIE MOJEGO PRZEDSZKOLA :lol:
Jednakże pozwolę sobie poprawić Twój błąd :P
Wyznam szczerze że łezka mi się zakręciła jak czytałam co napisałaś :oops:
No to zaczynamy:
terenia1 pisze:Już dawno obiecałam Basi, że przedstawię jej kocie przedszkole to nasze wszystkie tymczasiki Hiltonowskie, najmniejsze maleńtasy i najbardziej chore, które wymagały troskliwej opieki. Gdyby nie Basia one by nie przeżyły. Basia bardzo dzielnie nimi się opiekuje, karmi, lata codziennie do weta - dla mnie to naprawdę godne podziwu. Basieńko słonko :lol: A jest ich cała piątka 8O
MIKUŚ

Post » Nie lip 13, 2008 19:25

To się zgadza - zdjęcie prawdziwe-wszystkie przedszkolaki chodzące do prywatnego przedszkola w całej okazałości :P
terenia1 pisze:
Obrazek

Nr 1 MISIU - przyjechał z szóstką rodzeństwa. Wymagał intensywnej terapi. Przeszedł już swoje i pomalutku dochodzi do siebie. :lol:
terenia1 pisze:Obrazek

Nr 2 KRĄŻUŚ najmniejsze dziecko Neski. Musiałam go zabrać bo maluszek miał straszne problemy z oddychaniem. Ma się zdecydowanie lepiej :lol:

Nr 3 SŁONECZKO kicia z jednym oczkiem, po operacji usunięcia oczka cały czas jest u mnie. Czeka na tego jedynego - swojego Dużego :P

Nr 4 CZARNULKA czarna dziewczynka przyszła do mnie z trójką rodzeństwa reszta już w nowych domkach. Dwóch chłopczyków trafiło razem do Katowic. A druga dziewczynka pojechała do Zawiercia.

Nr 5 MLECZKO TO NIE JEST JEJ ZDJĘCIE :!: :!: :!: Obrazek

Jak ją wzięłam wyglądała jak mały "oświęcim". Obecnie ma się świetnie i cudownie. Zdjęcie zamieścimy jak tylko będę mogła. Jest bardzo podobna do Krążusia.
MIKUŚ

Post » Nie lip 13, 2008 20:38

Bylismy dzis po poludniu z TZ w Hiltonie u Marmurka Lapusia nakarmilismy go ze strzykawki zjadl 2 bo sam nie je. Cos mu jednak jest bardzo osowialy i dalej szkielecik ale na nozki dobrze chodzi dzis go dokladnie obserwowalam. Juteo jednak ide do weta co to dalej z nim nie ma co czekac. A moj Benek znow dzis po poludniu zaczal goraczkowac to jego tez biore.

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie lip 13, 2008 21:49

MIKUŚ pisze:Tereniu kochanie Ty moje........Przykro mi troszkę Ci się pokręciło :cry:
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PRZEDSTAWIENIE MOJEGO PRZEDSZKOLA :lol:
Jednakże pozwolę sobie poprawić Twój błąd :P
Wyznam szczerze że łezka mi się zakręciła jak czytałam co napisałaś :oops:
No to zaczynamy:
terenia1 pisze:Już dawno obiecałam Basi, że przedstawię jej kocie przedszkole to nasze wszystkie tymczasiki Hiltonowskie, najmniejsze maleńtasy i najbardziej chore, które wymagały troskliwej opieki. Gdyby nie Basia one by nie przeżyły. Basia bardzo dzielnie nimi się opiekuje, karmi, lata codziennie do weta - dla mnie to naprawdę godne podziwu. Basieńko słonko :lol: A jest ich cała piątka 8O

No tak wiedziałam Misiu pokićkał mi sie z Mleczkiem, bo reszty nie mogłam pomylić :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie lip 13, 2008 21:54

jadziaII pisze:Bylismy dzis po poludniu z TZ w Hiltonie u Marmurka Lapusia nakarmilismy go ze strzykawki zjadl 2 bo sam nie je. Cos mu jednak jest bardzo osowialy i dalej szkielecik ale na nozki dobrze chodzi dzis go dokladnie obserwowalam. Juteo jednak ide do weta co to dalej z nim nie ma co czekac. A moj Benek znow dzis po poludniu zaczal goraczkowac to jego tez biore.

Jadziu jak rano byłam to wcale nie był osowiały, nawet głośnym miałuczeniem domagał się wyjścia z boksu, ale faktycznie to szkilecik :cry: drobne ciałko, a duża główka. Ale dzisiaj w telewizji była nowa reklama Whiskasa i powiem że to prawie cały Łapuś vel Marmurek, tak że Jadziu nie martw się to będzie piękny dorosły kocur :lol:

terenia1

Post » Nie lip 13, 2008 22:21

Na koniec dzisjeszego dnia oczywiście jak dla mnie :wink: przypominam wszystkim o naszym spotkaniu roczincowym dokładnie za tydzień 19.07. - godzina od 16.00 możecie się zjawiać w róznych porach godzina płynna najwyżej posiedzicie na trawce , albo na tarasie - mam nadzieję, że nie będzie takiej nawałnicy jak dzisiaj :( Jak coś nie wiecie jak dojechać , albo inne przyczyny dzwońcie i piszcie na PW. Oprócz jedzonka i napitków trzeba załatwić parę spraw....Od jutra proszę pisać tak już na 100 procent kto będzie :lol:

terenia1

Post » Nie lip 13, 2008 22:33

terenia1 pisze:Na koniec dzisjeszego dnia oczywiście jak dla mnie :wink: przypominam wszystkim o naszym spotkaniu roczincowym dokładnie za tydzień 19.07. - godzina od 16.00 możecie się zjawiać w róznych porach godzina płynna najwyżej posiedzicie na trawce , albo na tarasie - mam nadzieję, że nie będzie takiej nawałnicy jak dzisiaj :( Jak coś nie wiecie jak dojechać , albo inne przyczyny dzwońcie i piszcie na PW. Oprócz jedzonka i napitków trzeba załatwić parę spraw....Od jutra proszę pisać tak już na 100 procent kto będzie :lol:

Ja będe ( choć do jutra troche czasu zostało ) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lip 14, 2008 9:14

No OK czyli Paweł już jest na 100% - drogę do mnie znasz więc trafisz bez problemu. :lol: Czekam na następnych - potwierdznie takie już na 100%. :wink:

terenia1

Post » Pon lip 14, 2008 12:50

Tereniu ja i TZ 100%.
Dzisiaj z Lapusiem bylismy u weta dostal kroplowke i zastrzyk wzmacnajacy i biegiem latal po lecznicy tylko slabo je. Bylam na Ostrogorskiej po jedzonko dla Lapka Recovery 2 male puszeczki tym go bede karmic a jutro jedziemy po jakis proszek zapobiegajacy biegunce bo jednak ma. W srode wizyta u weta. Mamy nadzieje ze cos z niego bedzie ze sie wychramda z tej biedy. :P

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon lip 14, 2008 15:57

Ja bede jak mnie Marta wezmie ;)

aassiiaa

Post » Pon lip 14, 2008 18:26

aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie ;)

Zagadaj do nie na pewno Cię zabierze :lol: Ale chyba jeszcze nie wróciła z weekendu bo nie daje znaku życia :roll: może ją po drodze zalało albo co :roll:

terenia1

Post » Pon lip 14, 2008 18:43

terenia1 pisze:
aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie ;)

Zagadaj do nie na pewno Cię zabierze :lol: Ale chyba jeszcze nie wróciła z weekendu bo nie daje znaku życia :roll: może ją po drodze zalało albo co :roll:

Zagadam ale wiem, ze gdzies sie szlaja wiec poczekam jeszcze z dwa dni ;)

aassiiaa

[poprzednia][następna]