Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Już dawno obiecałam Basi, że przedstawię jej kocie przedszkole to nasze wszystkie tymczasiki Hiltonowskie, najmniejsze maleńtasy i najbardziej chore, które wymagały troskliwej opieki. Gdyby nie Basia one by nie przeżyły. Basia bardzo dzielnie nimi się opiekuje, karmi, lata codziennie do weta - dla mnie to naprawdę godne podziwu. Basieńko słonkoA jest ich cała piątka
![]()
terenia1 pisze:
terenia1 pisze:
terenia1 pisze:
terenia1 pisze:
terenia1 pisze:
MIKUŚ pisze:Tereniu kochanie Ty moje........Przykro mi troszkę Ci się pokręciło![]()
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PRZEDSTAWIENIE MOJEGO PRZEDSZKOLA![]()
Jednakże pozwolę sobie poprawić Twój błąd![]()
Wyznam szczerze że łezka mi się zakręciła jak czytałam co napisałaś![]()
No to zaczynamy:terenia1 pisze:Już dawno obiecałam Basi, że przedstawię jej kocie przedszkole to nasze wszystkie tymczasiki Hiltonowskie, najmniejsze maleńtasy i najbardziej chore, które wymagały troskliwej opieki. Gdyby nie Basia one by nie przeżyły. Basia bardzo dzielnie nimi się opiekuje, karmi, lata codziennie do weta - dla mnie to naprawdę godne podziwu. Basieńko słonkoA jest ich cała piątka
![]()
jadziaII pisze:Bylismy dzis po poludniu z TZ w Hiltonie u Marmurka Lapusia nakarmilismy go ze strzykawki zjadl 2 bo sam nie je. Cos mu jednak jest bardzo osowialy i dalej szkielecik ale na nozki dobrze chodzi dzis go dokladnie obserwowalam. Juteo jednak ide do weta co to dalej z nim nie ma co czekac. A moj Benek znow dzis po poludniu zaczal goraczkowac to jego tez biore.
terenia1 pisze:Na koniec dzisjeszego dnia oczywiście jak dla mnieprzypominam wszystkim o naszym spotkaniu roczincowym dokładnie za tydzień 19.07. - godzina od 16.00 możecie się zjawiać w róznych porach godzina płynna najwyżej posiedzicie na trawce , albo na tarasie - mam nadzieję, że nie będzie takiej nawałnicy jak dzisiaj
Jak coś nie wiecie jak dojechać , albo inne przyczyny dzwońcie i piszcie na PW. Oprócz jedzonka i napitków trzeba załatwić parę spraw....Od jutra proszę pisać tak już na 100 procent kto będzie
aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie
terenia1 pisze:aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie
Zagadaj do nie na pewno Cię zabierzeAle chyba jeszcze nie wróciła z weekendu bo nie daje znaku życia
może ją po drodze zalało albo co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 105 gości