Dziś muszę powoli zmykać z netu. Od jutra będę cały dzień do 18.00
Moderator: Estraven
Boo77 pisze:.... Myślałam nad transportem. Pewnie poprosimy naszego niezawodnego Piotra by zabrał małą do Wa-wy. Znajdziemy jakieś nocowanko dla niej, a później druga część drogi ....
piotr568 pisze:Boo77 pisze:.... Myślałam nad transportem. Pewnie poprosimy naszego niezawodnego Piotra by zabrał małą do Wa-wy. Znajdziemy jakieś nocowanko dla niej, a później druga część drogi ....
Boo, chyba telepatycznie mnie ściągasz na odpowiednie wątkiTylko pomyślałaś że mogę ją zabrać do Warszawy a ja już wchodzę na wątek
Oczywiście jestem do dyspozycji, a pytanie mam do Agaty, które to Mikołajki bo mapa znalazła mi 13 Mikołajek? I kiedy kicia byłaby gotowa do transportu?
Myślę, że mogłabym pomóc w transporcie z Wawy do Mikołajek, tylko nie wiem kiedy. Mój TŻ jeździ w okolice Mazur służbowo przynajmniej raz na dwa tygodnie, ale nie jest w stanie powiedzieć dziś kiedy (i czy) w 2. tygodniu maja pojedzie. Bywa, że zajeżdża też do Mikołajek, ale jeśli w grę wchodzi też Giżycko czy Olsztyn, to tym lepiej. Myślę, że będzie to wiedział dopiero ok. 5 maja. Będę naprawdę bardzo szczęśliwa, gdybym mogła pomóc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot], Paula05 i 70 gości