sumo-pies i karate-kot wymiatają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:I jak Wam kolejna noc minęła ?
Georg-inia pisze:GoodSpell ma sraczkę. Co prawda ciężko obejrzeć kupę w CBE+ (tak, wiem, różne są zboczenia)
casica pisze:Inga, jeśli dajesz małej RC dla dzieci to odstaw, moje małe miały krew w kupkach po tym własnie.
Mam nadzieję, że będzie dobrze
Georg-inia pisze:Mała je suchą Acanę na przemian z Puriną i Bozitą, mokre saszetki Animondy i Miamora - wszystko dla dzieciaków.
ariel pisze:Georg-inia, moje ubiegłoroczne maluchy miały sraczkę po Miamorze, niemniej może to być również efekt odrobaczania.
Georg-inia pisze:ariel pisze:Georg-inia, moje ubiegłoroczne maluchy miały sraczkę po Miamorze, niemniej może to być również efekt odrobaczania.
krew po RC, sraczka po Miamorze... znów mamy z TŻ-tem jeść zupy na wywarze z gotowanego kurczaka, którego mięso zżera kot?![]()
ariel pisze:Georg-inia pisze:ariel pisze:Georg-inia, moje ubiegłoroczne maluchy miały sraczkę po Miamorze, niemniej może to być również efekt odrobaczania.
krew po RC, sraczka po Miamorze... znów mamy z TŻ-tem jeść zupy na wywarze z gotowanego kurczaka, którego mięso zżera kot?![]()
No cóż, chyba Wam nie zaszkodzi taka dieta![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Magda_lena, natka123 i 107 gości