A jak u mnie, to wiesz....
Ale się nie łamiemy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia D. pisze:Dzięki dzisiejszemu mini-artykułowi w Dzienniku Wschodnim dom znalazła Misia!
I to gdzie! Na moim osiedlu, w domu już zakoconym przez śliczną trikolorkę, która Miśkę obsyczała od stóp do głów.
Pani redaktor, która ma ode mnie kota stanęła na wysokosci zadania i całość na rozkładówce prezentuje się przepięknie, a zdjecia kotów wyszły ślicznie...
Nie obyło się bez zgrzytów bo ( jak napisałam w wątku "co nas wnerwia") przyczepił się do mnie sms`owo jakiś upierdliwy facet z pytaniem czemu używam słowa "adopcja" w odniesieniu do zwierząt...
I mordowal mnie tymi smsami z godzinę albo dłużej...![]()
A wszystko przez to, że w owym artykule jest zdanie: "z nowym domem podpisuję umowę adopcyjną"...
BarbAnn pisze:Kasia D. pisze:Dzięki dzisiejszemu mini-artykułowi w Dzienniku Wschodnim dom znalazła Misia!
I to gdzie! Na moim osiedlu, w domu już zakoconym przez śliczną trikolorkę, która Miśkę obsyczała od stóp do głów.
Pani redaktor, która ma ode mnie kota stanęła na wysokosci zadania i całość na rozkładówce prezentuje się przepięknie, a zdjecia kotów wyszły ślicznie...
Nie obyło się bez zgrzytów bo ( jak napisałam w wątku "co nas wnerwia") przyczepił się do mnie sms`owo jakiś upierdliwy facet z pytaniem czemu używam słowa "adopcja" w odniesieniu do zwierząt...
I mordowal mnie tymi smsami z godzinę albo dłużej...![]()
A wszystko przez to, że w owym artykule jest zdanie: "z nowym domem podpisuję umowę adopcyjną"...
pewnie z elpeeru
oni duzo mowia a malo robia
albo wcale
Miuti pisze:pewnie z elpeeru
oni duzo mowia a malo robia
albo wcale
Jeszcze tego brakowało, żeby coś robili....... Matko Boska!!!!!!!
Kasia D. pisze:Misia wróciła...
Ech..........
Miuti pisze:Dlaczego? Czemu nie chcą Misi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 34 gości