» Sob lut 16, 2002 19:56
Szanowni Panstwo!
Po pierwsze. Przepraszam wszystkich do ktorych zwracalem sie per TY.
Przegladajac dzisiaj Forum zwrocilem uwage ze "Droga Zuzo" lub "Drogi Estraven" to nie jest wlasciwa forma. Jeszcze raz przepraszam i tlumaczy mnie tylko stan ducha w jakim pisalem te listy.
Po drugie. Przepraszam ze "jutro" z mojego ostatniego listu troche sie przedluzylo. Usprawiedliwienie zaistnialej sytuacji znajda Panstwo w kolejnych moich listach.
Po trzecie. Przykro mi ze nasza znajomosc zaczela sie w tak niefortunny sposob. Doceniam wklad osob zainteresowanych dwumiesiecznikiem "Kocie Sprawy" w jego promocje i jeszcze raz za to Dziekuje!!!!
Po czwarte. Dziekuje wszystkim, ktorzy zrozumieli moja reakcje.
Po piate. Zapraszam wszystkich, ktorzy mnie nie zrozumieli lub sie ze mna nie zgadzaja do polemiki poprzez adres internetowy podany w stopce "Kocich Spraw". W celu oszczedzenia innym uzytkownikom forum trudnych i denerwujacych rozmow.
Po szoste. Przepraszam ze nie odpowiadam kolejno na wszystkie listy zamieszczone na Forum tak jak obiecalem. Znajda Panstwo wyjasnienie w kolejnych listach zwiazanych z pkt. "Po drugie". Na kilka listow, ktore mnie szczegolnie poruszyly odpowiem prywatnie.
Po siodme. Musze na Forum odpowiedziec na dwa listy. Nie musze ale chce. Nie po to aby zaognic dyskusje, ale po to aby w sposob jasny przedstawic swoje stanowisko w tych kwestiach. W przypadku kontrowersji prosze o kontakt na adres "Kocich Spraw". Nie dlatego, ze boje sie dyskusji publicznej, ale o to zeby nie psuc zabawy innym uzytkownikom Forum.
Po osme. Przepraszam wolontariuszy, ktorzy za darmo tworza strone www "Kocich Spraw". W odpowiedzi na jeden z listow Pana Estravena napisalem ze dziekuje Tym ktorzy promuja "Kocie Sprawy" a nie "Strony" . Nie o to chodzilo!!! Zaslepiony emocjami musialem zle przeczytac zamiast "Kocie Sprawy" zobaczylem "Kocie Strony" i w ten sposob chcialem sprostowac nazwe magazynu. Drodzy Panstwo, nie chodzilo o strony internetowe ale o nazwe gazety. (Ten niefortunny zwrot juz przeedytowalem)
Jan Pasnicki
Ostatnio edytowano Sob lut 16, 2002 23:25 przez
KocieSprawy, łącznie edytowano 1 raz