Biedne wiejskie Koty cz.2-Prosze o zamkniecie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 02, 2007 19:27

wszystkiego najlepszego Lemoniado :-) dużo radości w życiu i kasy też ;-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw sie 02, 2007 19:38

Lemoniadko, spakowalas sie?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sie 02, 2007 19:43

Kociama pisze:
Dorota pisze:Kociamo, a te zabiegi akupunktury jak czesto mozna stosowac?
Czy nie ma zadnych ograniczen?

Dorotko nie ma ograniczeń ,raz w miesiacu mozna wziać serie zabiegów czyli 10.
U wiekszości pacjentów wystarczy powtarzać co pół roku,ale Pani Doktor powiedziała że przez te szkody wyrzadzone w moim kregosłupie i nerwach takie zabiegi trzeba stosowac czesto.
Do tego jeszcze sama sobie robiłam zalecone zastrzyki homeopatyczne do nogi i naprawde na jakis czas zapomniałam jak boli.
Tylko gdy znowu pojawił sie po przerwie ból,był tak nieznośny że płakałam jak bóbr.

Jejku...

Kociamko,

ja kiedys aku. stosowalam, jak usilowalam odzwyczaic sie od
palenia :oops: Anestezjolog z Olsztyna (z uprawnieniami wszelkimi)
stosowal toto. Pamietam, ze nie mozna bylo zabiegow przeprowadzac
w czasie okresu. No i wtedy zakonczylam kuracje :oops:

Wtedy sporo placilam za kazdy zabieg.
Jakie ceny sa u Was?

Buuuuuziaki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw sie 02, 2007 20:55

Mam koleżankę - jej mama prowadzi apteke homeopatyczną i sama jest znawcą i wielkim zwolennikiem homeopatii. Jakbyś czegos potrzebowała, miała jakieś pytania, cos w tym stylu - pisz, na forum albo na pw - bardzo chętnie pomogę.
A z innej beczki - u nas jest lekarz specjalista od leczenia bólu, ma swój gabinet i podpisaną z NFZ umowę. I ponoć pomógł już wielu osobom. Nie wiem -ale może i gdzieś koło Ciebie jest taki lekarz. Wiem, że z całą pewnościa próbowałaś wszystkiego, ale to nowa dziedzina. Nie wiem czy w Twoim konkretnie przypadku możliwa jest taka pomoc, ale może akurat.....

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Czw sie 02, 2007 20:58

Gaździna Kociama jest proszona o pilne przesłanie na mój pw swojego adresu! Znalazł się aparat telefoniczny i nawet jest już spakowany :)
Tylko Kociamko kochana będzie go trzeba własnoręcznie doczyścić, bo ja go tylko otarłąm z kurzu. Dawaj ten adres, wyślę jak najpedzej :)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 02, 2007 21:05

LEMONIADKO KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJCUDOWNIEJSZEGO :balony: :birthday: :flowerkitty:
.......z lekkim opóźnieniem :oops: ale jak najbardziej szczerze! :wink:

A Ciebie Kociamko ściskam jak najmocniej i całuję!!!
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Czw sie 02, 2007 21:13

Benni pisze:Mam koleżankę - jej mama prowadzi apteke homeopatyczną i sama jest znawcą i wielkim zwolennikiem homeopatii. (...)

Benni, a bys tak wpisala se w profilu,
skad jestes. Hę? :wink:

Dorota

Post » Czw sie 02, 2007 22:15

Ba - próbowałam, ale zrezygnowałam - komp nie chce i już. Może jak będę miała nowy, bo i teraz chodzi mi w tempie jeden post na godzinę (jak ma lepszy humor to trzy/godzinę).
A dla Twojej/Waszych wiadomości: od Dorotki daaaaleeeekoooooo, do Kociamy też, choć w inną stronę. Rzeszów

YBenni

Post » Czw sie 02, 2007 22:31

Chciałam Ci Lemoniadko wysłać bukiet kwiatów z kotem w roli głównej i próbowałam dobrych kilka razy od kilku godzin - co kliknę wyślij to komputer się zawiesza. Widać kotek nie chce sie pokazać, pewnie boi się, że któraś z Was się zakocha i go zabierze. Pozostaje więc prawie tradycyjne na forum:
:balony: :torte: :birthday:

YBenni

Post » Pt sie 03, 2007 6:31

...bry...

Dorota

Post » Pt sie 03, 2007 8:55

cześć :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt sie 03, 2007 9:18

Hejj Gaździny :D
Dorotko u nas jeden zabieg akupunktury kosztuje 30zł.
Trzeba wziąść 10 zabiegów.

Benni niestety u nas nie ma lekarzy ani poradni leczenia bólu,a czytałam gdzieś że tacy lekarze lecza z bardzo dobrym skutkiem.Dziekuje Ci za pamięć Kochana :D

Lemoniadka juz pojechała na ten woodstock czy jak sie to pisze :oops:
Późnym wieczorem jechała pociagiem i gadałysmy przez komorkę ,strasznie sie martwie o nią :roll:
ale zapytałam czy ma na nózkach glany,ma wiec jakby co to sruuuu z takiego "pantofelka".A zresztą jest czarownicą wiec nikt jej nie podskoczy :D
Dzisiaj wyłaziłam z łożka na czworakach,kryzys bólowy przechodzi sam siebie :(
Jesli kociamicha płacze z bólu to jest naprawde źle.
Wszystkie plany wzięły w łeb.
Chciałam zrobic sterylke w tym tygodniu i doopa.wiem że to nie zajac i że nie ucieknie ale jednak,żeby ból mną rzadził,jestem zła i tyle.
Wczoraj pracowałam na dworze bo tylko tak moge nie myśleć o dolegliwościach.Wiem że przypominałam pokręcony ruski paragraf ale powolutku i cos w końcu zostało zrobione.
Na spacerku z Rudkiem wymiekłam bo Kociak chciał biegac a ja nie mogłam wiec dlugo nie chodzilismy po ogrodzie.
Łatek wczoraj cały dzień był płaczliwy :( siedział na grobie Maciejka i ryczał ,serce mi pekało ze smutku :(
Koło 24.00 Rudkowi udało sie go rozweselic zabawą.

A dzisiaj rano Rudek zarządał swojego pierwszego kieszonkowego :twisted:
No tak młodziez ma swoje potrzeby :lol:
Potargał 20zł ktore mialam na zakupy :evil: połozyłam na pólce i poszłam sioooo a jak wróciłam to juz wiecie co zastałam same kawałki :evil:

pogadam z Wami po południu bo teraz troche załatwiania a ja nadal ledwo chodzę przygryzajac wargę z bólu.

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt sie 03, 2007 9:39

Kociamo trzymaj sie dzielnie i cieplutko :ok:
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Pt sie 03, 2007 10:23

Biedna Kociamko! Przesyłam Co moc uścisków i dobrych myśli - trzymaj się

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Pt sie 03, 2007 12:18

Trzymaj się Kociamko mysli, że przestanie boleć - taka autosugestia. Może akurat pomoze... Buziaki z Podlasia :*
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]