Joasia
Moderator: Estraven
kavala pisze: i parafinę
kavala pisze: wetka zastanawia się czy już nie skończyć antybiotyku.
Estraven pisze:kavala pisze: wetka zastanawia się czy już nie skończyć antybiotyku.
Wprawdzie to do veta należy decyzja, ale sądzę, lepiej byłoby zastosować pełną kurację (czyli z 10 dni), aby zapobiec nawrotowi choroby.
kavala pisze:Czy nikt nie wie dlaczego on liże ten piasek?
pixie65 pisze:Kavala - nie śledzę wątku na bieżąco więc nie wiem czy Łatek miał robione badanie krwi? Chodzi mi o profil nerkowy i przy okazji wątrobowy.
Być może snuję daleko idące domysły, ale... jeśli masz taką możliwość - warto sprawdzić. Taki bardzo niespecyficzny objaw - wyjadanie żwirku z kuwety zdarza się przy problemach z nerkami. I do tego brak apetytu....
kavala pisze:pixie65 pisze:Kavala - nie śledzę wątku na bieżąco więc nie wiem czy Łatek miał robione badanie krwi? Chodzi mi o profil nerkowy i przy okazji wątrobowy.
Być może snuję daleko idące domysły, ale... jeśli masz taką możliwość - warto sprawdzić. Taki bardzo niespecyficzny objaw - wyjadanie żwirku z kuwety zdarza się przy problemach z nerkami. I do tego brak apetytu....
Jeszce nie miał badania krwi, bo na razie ma antybiotyk, leczymy koci katar. Problemy z nerkami mogą się okazać całkiem realne, bo przy badaniu palpitacyjnym okazało się, że ma powiększoną jedną nerkę. Pixie65 czy możesz napisać coś więcej o tych nerkach, da się to leczyć?
O jakie badanie krwi poprosić? Czy takie pobranie krwi jest bolesne? Bo on bidulek ma już dość zaszczyków...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 260 gości