Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lola pisze:A próbowałaś dawać surowe mięsko?Dla mojego gotowane też jest bee,ale za surowe dałby się pokroić
Zajkot pisze:pixie65 pisze:Zajkot pisze:Podpowiedzcie, czym jeszcze moge skusic te kotki, co mogloby im posmakowac?
Dzisiaj kupilam dla nich kawalek wolowiny, ale tez nie wiem, czy przypadnie im do gustu.
Powinno zadziałać...![]()
albo filet z kurczaka......
Gotowanego miesa z kurczaka nie ruszyly.
pixie65 pisze:No i jeszcze jedna podpowiedź, która - mam nadzieje - umknie bardziej ortodoksyjnym forumowiczom...Saszetka Whiskasa - najlepiej z cielęciną w kremowym sosie....
Zajkot pisze: Takie to z nich niejadki...
pixie65 pisze:Zajkot pisze: Takie to z nich niejadki...
A nie wyglądają...![]()
![]()
Nieśmiało zapytam - będą jakieś nowe fotki...
genowefa pisze:Jeżeli te kotki nie kochają się za specjalnie to może szukać im domów pojedynczo? Na pewno będzie łatwiej, a skoro nie są ze sobą zżyte to specjalna krzywda im się nie stanie.
pixie65 pisze:Skończyła się właśnie "aukcja" na Allegro, gdzie wystawione były kotki. Mimo, że była jedna osoba obserwująca - rozumiem, że nikt się nie odezwał (tam był podany kontakt do pani). Jeśli będziesz kontaktowała się z panią - zasugeruj, żeby umieściła kotki na Allegro ponownie. Inne ogłoszenia, które zamieszczałam funkcjonują bezterminowo, ale też specjanego odzewu nie ma...
Zajkot pisze:Ale ta aukcja byla wystawiona przez Ciebie, nawet nie wiem czy ta pani ma dostep do Internetu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 77 gości