Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grzeczna i porządna dziewczynkaCoolCaty pisze:Nawet bez klatki, tylko z małym zaangażowaniem człowieka. Nosiłam Konopkę do kuwetki przez 2 dni wtedy, kiedy wiadomo było, że się załatwi (po jedzeniu, jak się obudziła, kiedy widziałam jak się kręci i popiskuje) i teraz mała sama gramoli się do dużej kuwety i się ładnie tylko tam załatwia.
CoolCaty pisze:Nawet bez klatki, tylko z małym zaangażowaniem człowieka. Nosiłam Konopkę do kuwetki przez 2 dni wtedy, kiedy wiadomo było, że się załatwi (po jedzeniu, jak się obudziła, kiedy widziałam jak się kręci i popiskuje) i teraz mała sama gramoli się do dużej kuwety i się ładnie tylko tam załatwia.
CoolCaty pisze:Nawet bez klatki, tylko z małym zaangażowaniem człowieka. Nosiłam Konopkę do kuwetki przez 2 dni wtedy, kiedy wiadomo było, że się załatwi (po jedzeniu, jak się obudziła, kiedy widziałam jak się kręci i popiskuje) i teraz mała sama gramoli się do dużej kuwety i się ładnie tylko tam załatwia.
goska_bs pisze:CoolCaty pisze:Nawet bez klatki, tylko z małym zaangażowaniem człowieka. Nosiłam Konopkę do kuwetki przez 2 dni wtedy, kiedy wiadomo było, że się załatwi (po jedzeniu, jak się obudziła, kiedy widziałam jak się kręci i popiskuje) i teraz mała sama gramoli się do dużej kuwety i się ładnie tylko tam załatwia.
Tylko ze tam nie ma kto wstawiac do kuwetkia i od doroslych kotow sie nie naucza
Femka pisze:jakieś wieści?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Wix101 i 128 gości