dankamik pisze:Wreszcie zarejestrowałam się na waszym (teraz już i moim) forum. Lili zobaczyłam na allegro. Jest przecudna i ma bardzo mądre oczy. Muszę wam powiedzieć, że mam szczęście do piesków i kotków po tzw. "przejściach". Nawet sobie nie wyobrażacie jakie to szczęście obserwować zmiany zachowań u takich zwierzątek - oczywiście zmiany jak najbardziej pozytywne. To jest super zapłata za to, że się nimi opiekuję. Zwykle mam mało czasu bo wiadomo, że chodę do pracy ale jak wracam to kolanka "pełne" futrzaków. Jak siedzę przy komputerze to jedna na monitorze, druga "łapie" myszkę z komputera (bo niestety żywej nie umie upolować a moje persice nawet nie wiedzą co to jest mysz). A wogóle to chciałam się przywitać ze wszystkimi forumowiczami. Na imię mam Danka, jestem wprawdzie stara jak świat (48) ale bardzo proszę, jak będziecie do mnie pisać to tylko w wersji "pojedynczej" czyli tak jakbym miała 20 (tak się czuję!!). Przy okazji przedstawię wam moje kotki perskie i kocurka perskiego- muszę zrobić jakieś foty. Mam tylko trzy. Jeden europejski też jest ale on chadza własnymi dróżkami.
witaj
A dziś rano Lili bedzie poza schroniskiem, dzięki TOBIE
i bardzo się cieszę ,że mamy następna wspaniałą osobę, która pomoże naszym schroniskowym
One bez nas, nia maja żadnych szans