Henryk pisze:Mam nadz. że domek się znajdzie i to szybko, sam też pytam znajomych, może ktoś się zdecyduje!
Henryku, bardzo dziekuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Henryk pisze:Mam nadz. że domek się znajdzie i to szybko, sam też pytam znajomych, może ktoś się zdecyduje!
Henryk pisze:Śliczna jest, bardzo podobna do mojej Kici, dlaczego jej nikt nie chce?!
Magija pisze:Henryk pisze:Śliczna jest, bardzo podobna do mojej Kici, dlaczego jej nikt nie chce?!
dlaczego? Bo ona nie potrafi się pokazać, nie potrafi juz wyjść do siatki i powiedzieć: zobacz, jestem tutaj, może zamieszkamy razem?
Henryk pisze:Chyba ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, jak bardzo może psocić młody kociak. Pamiętam spadające wazony, doniczki, lampy, podarte firanki...a Sofia nie zrobiła żadnej szkody, miała rok jak trafiła do domu.
pisiokot pisze:Henryk pisze:Chyba ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, jak bardzo może psocić młody kociak. Pamiętam spadające wazony, doniczki, lampy, podarte firanki...a Sofia nie zrobiła żadnej szkody, miała rok jak trafiła do domu.
Dokładnie tak
Jak ktoś przychodzi po kota, a my akurat jesteśmy w kociarni, to wierz mi, mówimy to, co Ty, tłumaczymy, mówimy jakie zalety ma wzięcie dorosłego kota, pokazujemy im piękne koty, zachwalamy...
ludzie słuchają, patrzą, po czym pada:" no tak, ale..." i odwracają się tyłem do boksu i idą do kociaków
ech...
Fr-ida pisze:Myślałam nawet nad przygarnięciem Szarlotki ale w sumie nie wiem czy w tej chwili to byłby dla niej dobry dom bo ja jestem z Łodzi ale mieszkam w Warszawie i często na weekendy wyjeżdżam do domu. Teraz w lipcu tez na wakacje wyjezdzam i co miałabym z nią zrobić...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 74 gości