Dwa CKoty w jednym stały domku: Ebiś i Markiz - fotki!:D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2007 8:10

Ale fota 8O

Muszę mojemu Tatuśkowi pokazać bo on stwierdził,że po co koty na siatkę się maja wspinać??
Ehh.. teraz mu pokażę,że tak się zaiste dzieje to naszą siatkę mocno będzie przytwierdzał 8)

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Nie maja 13, 2007 10:38

Zdjęcia chłopaków razem - po prostu rozczulające :love:
TŻ ma zacięcie reporterskie :lol: :lol:

Strasznie się usmiałam czytając o tym, jak sobie Markizio owinął Twoją Mamę wokół pazurka :lol: ten to ma talent :ryk: uściskaj ode mnie drania :love:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto maja 15, 2007 22:49

Na dziś - mała seria Ebisiowa z zamierzchłych przedmarkizowych czasów :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Amant z niego 8)

asica

Od: Sob sty 28, 2006 15:31

Post » Wto cze 05, 2007 21:25

Nikt się nie zachwycił moim Ebiszonem :cry:
No to się obraziłam i nie pisałam :wink: A tak po prawdzie, to strasznie zabieganam ostatnio, skupiam swoją energię życiową na jednym celu: zrobić licencjat na polonistyce i uciec stamtąd :twisted:

A co u kotuchów. Chyba mają grzybolca, te strupki, które kiedyś zaobserwowałam u Ebisia, są też u Markiza. Nie jest to specjalnie uciążliwe, a kasy u mnie brak po tych wszystkich aferach z kocim zdrowiem poprzednio, więc póki co jeszcze nie lecę do weta. Póki co muszę się sama leczyć, bo grzybuś znowu zaatakował mnie :evil: Muszę nosić rozpuszczone włosy (w sumie i tak noszę :lol: ) bo to paskudztwo wylazło na karku. Ech.

W sumie niewiele się zmieniło. Wyeksmitowałyśmy na korytarz bluszcza, bo o ile Ebiś nie umiał do niego dosięgnąć, to Markiz znalazł sposób wskakując na szafkę i atakując go od góry. O mało zawału nie dostałam, jak zauważyłam, że górne listki pociachane jak kasownkiem. A to ponoć trujące. No to bluszcz poszedł na emigrację 8)

Strasznie są różne, te moje dwa potwory :lol: Fajnie wychodzi charakter moich znajomych po tym, którym z nich się bardziej zachwycają :P

asica

Post » Wto cze 05, 2007 22:52

Ja się zachwycałam - okrooopnie znudzonym Ebisiem. Przy Markizie nuda mu chyba nie grozi :twisted:
Współczuję grzybka. A Ty się od kotów zaraziłaś, czy koty od Ciebie 8O ? Pytam nie bez powodu....

A się nie odzywałam, bo próbowałam wziąść się na odwyk od forum. Udało mi się nie pisac w swoim wątku... :evil:
Jeżeli przeczyta to ktoś nowy, niech wie - narkotyki, wóda i papierosy to mały pikuś przy forum. 8O

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Wto cze 05, 2007 22:59

asica pisze:Obrazek

bardzo gustowny dywanik :D zazdroszczę :D

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Wto cze 05, 2007 23:00

Bungo - ja od kotów, co zapewnie Cię nie pocieszy... A konkretnie od kota, Ebiszonka mego drogiego :twisted: Pierwszy raz miałam na udzie w zeszłym roku w styczniu, teraz grzybol postanowił się wspiąć nieco wyżej :evil:

Co do nałogu: wiem co czujesz. Dziś miałam pisać licencjat. Miałam cały dzień wolny, przeznaczony na ten cel. I co? Siedziałam na miau. Nie napisałam ani słowa. A już mi tak dobrze szło i jestem blisko końca :cry: Może ktoś uruchomi jakąś terapię uzależnień...

asica

Post » Wto cze 05, 2007 23:03

Lili pisze:bardzo gustowny dywanik :D zazdroszczę :D

:lol: I od razu z podgrzewaniem :lol: Ale funkcja wyłącznie ozdobna, dywanik ostro protestuje przed stawaniem na nim :wink:

asica

Post » Wto cze 05, 2007 23:11

asica pisze:Bungo - ja od kotów, co zapewnie Cię nie pocieszy...

Nie pocieszyło... :evil:
asica pisze:Co do nałogu: wiem co czujesz. Dziś miałam pisać licencjat. Miałam cały dzień wolny, przeznaczony na ten cel. I co? Siedziałam na miau. Nie napisałam ani słowa. A już mi tak dobrze szło i jestem blisko końca :cry: Może ktoś uruchomi jakąś terapię uzależnień...

Może założymy wątek - "ratunku - jak wyjść z tego forum"?

Bungo

Post » Wto cze 05, 2007 23:21

Bungo pisze:Może założymy wątek - "ratunku - jak wyjść z tego forum"?

Pewnie, załóżmy, terapia będzie wymagała częstego odwiedzania tego wątku :twisted:

asica

Post » Śro cze 06, 2007 11:15

Właśnie trwa kolejny dzień odwyku :twisted:
Nie pozwolę Ci spaść na czwartą stronę - męcz się dalej :wink:
Jak tam grzybek i licencjat :?:

Bungo

Post » Śro cze 06, 2007 11:20

Ja też tu jestem, a co :lol: :twisted:
Grzybuś kwitnie, odkryłam, że na udzie też jest, ale tym razem na drugim. Mam nadzieję, że nikt z moich znajomych nie odkryje tego wątku, bo oni mają mniejszą tolerancję od kociarzy na takie obrzydlistewka :wink:
Licencjat leży. I pewnie kwiczy, ale nie słyszę, bo go zbyt zagłusza wszechobecne "miau" 8)

asica

Post » Śro cze 06, 2007 11:45

Asica :!: (próba zdyscyplinowania)
Lecz tego grzyba, bo jak się rozhula, to się będziecie pół roku leczyć. Poważnie mówię. koty i ludzie muszą się leczyć jednocześnie, bo inaczej wzajemne zarażanie w nieskończoność :placz:

No.
Obrazek

ryśka

Post » Wto sty 22, 2008 0:00

To niemal cud, że udało mi się odgrzebać ten wątek ... 8O
Asica - co z Tobą????
Czemu zniknęłaś?
Czy ktoś coś wie??? :roll:

Bungo

Post » Wto sty 22, 2008 16:47

Ja wiem, że u kociaków wszystko OK - przynajmniej jakiś czas temu, ale wąteczek rzeczywiście zapuszczony. Asica popraw się :lol: i napisz co u Ciebie:)
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]